Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeffrey Heesen boeken

Jeffrey Heesen boeken

Jeffrey Heesen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeffrey Heesen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeffrey Heesen maakte in 2015 een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen van SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.

Vanaf zijn geboorte kreeg Jeffrey de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger / gitarist in diverse bandjes in Brabant, en al op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.

In 2004 verscheen zijn debuutsingle ‘Hey Lieve Meid’. De swingende single ‘Blijf Vannacht Bij Mij’ stond in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top-100. Met singles als ‘Casanova’, ‘Ik Heb Je Niet Gevraagd’ en ‘Zomerliefde’ is Jeffrey veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De door hemzelf geschreven zomersingle ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’ laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger ‘De Wereld Is Van Ons’ is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen.

Met zijn single ‘Zijn We Uitgepraat’ laat hij zien veelzijdiger te zijn en dat hij niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Deze singles zijn te vinden op zijn album ‘Intens’, waar hij met recht trots op is. Zoals hij zelf zegt: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt hebben. Ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button