Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jeangu Macrooy boeken

Jeangu Macrooy boeken

Jeangu Macrooy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jeangu Macrooy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jeangu Macrooy vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Met zijn nummer ‘Grow’ zou hij eigenlijk in 2020 deelnemen, maar deze editie werd vanwege de coronapandemie geannuleerd en verschoven naar 2021.

Jeangu Macrooy boeken voor een evenement

Jeangu Macrooy is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy liet in 2014 thuisland Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Zijn eerste single ‘Gold’ bracht hij uit in 2016, samen met de EP ‘Brave enough’. De single werd goed ontvangen. Jeangu trad op bij Matthijs van Nieuwkerk in de talkshow De Wereld Draait Door en werd door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent.

Festivals en headliner tour

In 2017 kwam Jeangu met zijn eerste volledige album ‘High on You’ en speelde hij op festivals als Noorderslag, Lowlands en North Sea Jazz Festival. Het tweede album ‘Horizon’ volgde in 2019 en werd gelanceerd in een uitverkocht Paradiso. Jeangu Macrooy tourde als headliner langs Keulen, Hamburg en Berlijn. Ook stond hij op het internationaal bekende Reeperbahn Festival in Hamburg.

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.

Jeangu Macrooy boeken
Jeangu Macrooy boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button