Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jean-Marie Pfaff boeken

Jean-Marie Pfaff boeken

Jean-Marie Pfaff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jean-Marie Pfaff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jean-Marie Pfaff & Carmen Seth:
Jean-Marie werd geboren op 4 december 1953 in Lebbeke. Hij groeide op in een gezin met 12 kinderen in een woonwagen. Op 11 jarige leeftijd sterft zijn vader Honoré Pfaff. Jean-Marie belooft zijn vader op zijn sterfbed dat hij een goede keeper zal worden.

Met dat doel in zijn leven en met zijn sterke moeder Gerdina Raaymakers achter zich, schopt Jean-Marie het op 17 jarige leeftijd tot UEFA nationaal. Tevens leert hij zijn Carmen kennen in ‘café De Snor’, het café van den Bompa toen. Carmen die in 1956 geboren werd was toen 15 jaar. Op 18 jarige leeftijd staat Jean-Marie in de A-kern op het veld bij Beveren.

Drie jaar later brachten Carmen haar vader Edilbert Seth en haar moeder Yvonne Geerts hun dochter op 27 juni 1974 in Beveren naar het altaar voor het huwelijk van het jaar met Jean-Marie Pfaff.

In 1975 verwelkomen ze hun eerste dochter Debby. Twee jaar later in 1977 breid de familie Pfaff uit en krijgt Debby er een zus Kelly bij.

Jean-Marie is op dat moment de eerste keeper van Beveren en speelt in 1978 Belgisch kampioen met zijn ploeg. Dat najaar verwelkomen Debby en Kelly hun kleinste zusje Lyndsey. Vier jaar later krijgt Jean-Marie een aanbod van het grote Bayern München.

Natuurlijk is één van de mooiste momenten uit het leven van Jean-Marie de fantastische prestatie die hij met de Rode Duivels heeft neergezet in Mexico 1986. Na zijn ongelooflijke prestatie in Mexico 1986 waar hij niet alleen werd uitgeroepen tot de beste speler van het tornooi, hij kreeg ook nog eens van het publiek de bijnaam El Sympático.

In 1987 krijgt Jean-Marie de mooiste bewondering van zijn hele carrière, hij is de eerste keeper die de trofee in ontvangst mocht nemen van de beste keeper ter wereld!

Terug in België speelt Jean-Marie een seizoen voor Lierse maar kiest hij snel terug voor het buitenland. Hij verhuist met Carmen naar Turkije waar hij gaat spelen voor Trapzonspor. In 1990 zegt Jean-Marie met opgeheven hoofd vaarwel aan de voetbalsport. En wordt hij met Carmen achter zich een succesvolle zakenman die tevens een groot hart heeft voor minderbedeelden en start zijn eigen JM Pfaff-Fonds.

Familie Volders – Pfaff

Lyndsey Linda Marc Pfaff werd geboren op 4 oktober 1978 in Beveren-Waas. Lyndsey behaalde haar diploma Hotel en Bedrijfsbeheer aan de hotelschool ‘VTI Spijker” in Hoogstraten waar ze tijdens haar studie ondermeer stage deed bij het mondaine ‘Hotel Beau Rivage’ aan het meer van Geneve.

Toen ze was afgestudeerd ging Lyndsey werken als hostess, organiseerde ze mee allerlei evenementen en ging ze tijdens de wintermaanden skiles geven aan kleine kindjes in Zwitserland.

Na het laatste winterseizoen dat ze deed ging ze achter de schermen werken bij het productiehuis Tv Company. Door haar organisatietalent dat ze heeft geleerd op school kan ze ook achter de schermen direct meewerken aan programma’s. Ze presenteerde ook samen met haar zus Kelly een ‘lifestyle’ programma op de regionale zender Kanaal 3.

Na haar ervaring achter de schermen van bij allerlei TV programma’s wil ze een andere ervaring opdoen. Ze gaat werken als redactrice bij het weekblad Flair, waar ze vijf jaar heel graag heeft gewerkt. In maart 2009 zegt Lyndsey haar job bij Flair magazine op, om haar moeder bij te staan op het kantoor en zo de agenda, afspraken en allerlei andere zaken te regelen voor de opdrachten van haar vader.

Op 11 december 2002 leert ze de man van haar leven kennen: Dave Volders. Lyndsey en Dave hebben dezelfde interesses en kijk op het leven.

Dave Jan Karla Volders werd geboren op 29 mei 1978 in Antwerpen. Hij werkt al sinds zijn 18 jaar in de autosector. Hij werkt nu dus bij Philco in Deurne waar hij de lancering van de elektrische voertuigen mee op de markt brengt in België.
Lyndsey en Dave stapten op 27 augustus 2004 in het huwelijksbootje. Op 20 juli 2006 is het een heugelijke dag voor hen beide. Op een bloedhete zomerdag wordt hun eerste kindje genaamd Bruce Mike Debby Volders geboren in Brasschaat en op 10 september 2007 werd Fay Kelly Guy Volders geboren.

Familie Liébart – Pfaff

Debby Edilbert Gerdina Pfaff werd geboren op 30 mei 1975 in Beveren-Waas. Debby die van kinds af al wist wat ze wilde gaan doen namelijk een eigen zaak opstarten werkte 4 jaar lang aan onze Belgische kust als verantwoordelijke in een horecazaak.

Wanneer ze even de tijd had en met haar vriendinnen op stap was leerde ze op 27 oktober 2001 Nicolas kennen.

Nicolas Pierre Marie Jozef Liébart werd geboren op 5 april 1980. Op 17 oktober 2002 openden ze met hart en ziel hun eigen zaak: Sun Set Boulevard. Nu 4 jaar later is Sun Set Boulevard uitgebreid van nagel- en zonnebankcenter tot een groot schoonheidssalon.

Op 4 november 2004 werd hun eerste kindje Keano Kelly Philippe Liébart geboren in Brasschaat en 2 jaar later werd op 27 mei Keano’s kleine broer Liam geboren.

Nicolas werkt op beurzen en is buiten zijn veel gevraagde modellenwerk ook de zorgzame vader voor zijn zonen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button