Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jayh boeken

Jayh boeken

Jayh boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jayh of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jayh is klaar om Nederland solo te veroveren. Waar hij voorheen deel uit maakte van het productieduo Art-Officials (bekend van “Wat wil je doen” de megahit van The Partysquad) en featurings deed op tracks van THC, The Partysquad, Baas B en Dio, is het nu tijd voor zijn langverwachte album “Jayh/Jawson” en bijbehorende tour.

Eind 2009 heeft Jayh al een mixtape uitgebracht die onverwacht via enkele grote radiostations tot hit mixtape werd gebombardeerd. Van deze mixtape zijn inmiddels 3 hitsingles uitgebracht, te weten “Mijn Baby”, “Delilah” en “Mijn Hossel”. Ook zijn er features van Lange Frans, Willie Wartaal, Yes-R, Darryl, Hef en Adje, K-Liber4Life en Michael Bryan. Met deze mixtape heeft Jayh bewezen de muziekscene te kunnen bewegen: in 2010 heeft hij hier gevolg aan gegeven door mee te werken aan het Sloddervos project van Reverse & Adonis, waarmee hij de hits “Never nooit vriendje” en “Fock wachten” scoorde. Met deze movement werd ook Jayh’s alter ego “Jawson” geboren. “Jayh/Jawson” wist direct bij het publiek te imponeren door onnavolgbare teksten, een vernieuwende kledingstlijl en de garantie voor show. Daarnaast liet hij ook nog even van zich horen door het refrein en een couplet voor zijn rekening te nemen op de top 10 hit “Ik ga hard” van The Partysquad.

In de zomer van 2011 komt dan eindelijk Jayh’s lang verwachte album “Jayh/Jawson” uit, waar zowel prachtige ballades als uptempo dancetracks op staan. Met als eerste release de single “Gek” (tevens titelsong voor de Nederlandse speelfilm “De president”), geeft Jayh het startsein voor een nieuwe muzikale periode.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button