Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jay Hardway boeken

Boekingsinformatie voor Jay Hardway? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

In korte tijd heeft Jay Hardway, echte naam: Jobke Heiblom, al grote successen bereikt in zijn carriere, dat maakt hem dan ook een bijzonder talent. Zijn samenwerking met o.a. MartinJay Hardways Garrix heeft vele grote dansvloer platen teweeg gebracht en heeft hem steun gebracht van de grootste namen in de scene.

Jay Hardway, geboren in Drunen, is begonnen met produceren toen hij nog maar veertien jaar oud was. Daarna kreeg hij al gauw optredens in kleine cafes en op zijn 18e werd hij al gevraagd voor de grotere clubs in Nederland. Geïnspireerd door Tiësto zijn denkwijze over de muziek, maar ook door de producties van Afrojack, Laidback Luke en Vato Gonzalez, ontwikkelde Jay Hardway zijn eigen vaardigheden. Vier jaar later, na vele en lange studiosessie heeft Jay Hardway al 2 grote releases op zijn naam staan!

Zijn track “Error 404″ samen met Martin Garrix in maart 2013, staat inmiddels op nummer 16 in de Beatport chart. Deze is ook inmiddels al 1,8 miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor is Jay Hardway al geboekt over de hele wereld. De samenwerking met Martin Garrix was zo’n groot succes dat ze weer samenwerkten voor de plaat “Wizard”. Met steun van de grootste Dj’s ter wereld werd de plaat o.a. 3,6 miljoen x bekeken op YouTube binnen één week, behaalde hij een nummer 1 positie in de DMC Buzz Chart een week voor de release en een nummer 1 positie in de Beatport twee dagen na de release! ”Wizard” gaat één van EDM grootste hits worden van dit jaar en waarschijnlijk ook van volgend jaar!

Jay Hardway maakte een aantal succesvolle remixen voor de Noorse zangeres Margaret Berger en het Nederlandse duo The Opposites. Er kan gerust gezegd worden dat met de release van ”Wizard”, Jay Hardway zijn agenda voor 2014 een stuk drukker zal zijn.

Jay Hardway

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jay Hardway of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.