Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jawat boeken

Boekingsinformatie voor Jawat? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

De nieuwste Top-Notch aanwinst draagt de naam JAWAT! Een passende titel voor een man die recht voor je raap teksten rapt en over het podium raast als een Jack Russel op speed. Velen kennen hem al van zijn tour met Kubus, Sticks en Raymzter waardoor hij in 2005 een flinke reputatie krijgt door de manier waarop hij shows rockt. De mans’ teksten en rapflow zijn uiterst origineel en hebben een flink persoonlijke inslag. JAWAT! gunt ons een blik in zijn ziel al komt hij er zelf niet altijd even goed van af. Die eerlijkheid zorgt voor een luistertrip die je meer dan eens kippenvel oplevert. Tegelijkertijd zorgt de energie waarmee hij zijn teksten rapt ervoor dat je bij de les blijft. Want vergis je niet, JAWAT! vertelt je ook precies wat er mis is aan die Nederlandse hip-hop scene. Zo is hij dan ook wel weer..

Een ruime veertien jaar geleden

begon Raoul G. (JAWAT!) met het schrijven en opnemen van zijn, toen nog engelstalige, lyrics onder de naam Smook. Met de formatie Skiffo’s maakte hij op regionaal niveau herrie met onder andere wat vrienden die later aan ons bekend werden als DuvelDuvel. JAWAT! echter nam zijn rapkwaliteiten nooit echt serieus, hij had niet de behoefte om het professioneler aan te pakken. Zoals op debuutplaat ‘Ut Zwarte Aap wel duidelijk wordt was de man bezig met andere dingen, op de straat. Die ongeleide projectiel stijl van JAWAT! komt nu terug in nummers als “Vondeling” en “Duidelijk”.

Door heel Nederland

heeft Raoul zijn voetstappen liggen, maar rond 2001 komt hij toch weer naar Zwolle. Daar komt hij in aanraking met de zwolse groep Opgezwolle waarmee er een natuurlijke klik is. Genoeg van het aankloten in zijn leven besluit hij veel tracks op te nemen met Dion, een producer die heen en weer pendelt tussen Zwolle en Kampen. Veel optredens volgen en JAWAT! maakt tracks met Kubus (Buiten Westen) Delic (Opgezwolle) en natuurlijk Duvel. Nu is daar “Ut Zwarte Aap”, zijn debuut met bovenstaande beatmakers en gastraps van Duvel, Rico en Sticks en is het de volgende stap in de alsmaar uitdeiende Top-Notch catalogus. Eerlijke, harde en originele muziek gegarandeerd!

Jawat

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jawat of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.