Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Javier Guzman boeken

Javier Guzman boeken

Javier Guzman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Javier Guzman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Javier Guzman boeken voor een evenement

Javier Guzman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Javier Guzman

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en (stem-) acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en emigreerde op jonge leeftijd samen met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam begon hij in 1998 met een studie aan de Academie voor Kleinkunst.

In het derde jaar van zijn opleiding won hij in 2002 zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Na zijn afstuderen zette Javier zijn carrière voort op de toneelplanken, televisie en het witte doek.

Waar Javier met ‘Delirium’ al geen spaan heel liet van zijn alcoholverslaving, maakte hij in ‘Delirium II’ zijn sex-, wiet-, medicijnen- en cocaïneverslavingen met de grond gelijk. ‘Delirium II’ neemt de kijker mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelparadijs. Daarmee is het de meest autobiografische en confronterende show die Javier ooit maakte.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button