Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jasper Wever boeken

Jasper Wever boeken

Jasper Wever boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jasper Wever of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jasper Wever is één van de vier finalisten in The Voice of Holland 2021. Ondanks zijn reputatie als ‘de zenuwachtigste kandidaat ooit’ is hij volgens de coaches beter dan hij zelf beseft. Met zijn mooie stemgeluid knokt hij zich door de battles en weet hij de liveshows te bereiken.

Jasper Wever boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Jasper Wever zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Jasper Wever

Jasper Wever zit in het team van Jan Smit en werd veelbesproken bij The Voice of Holland. Hij doet iets waar velen zich in zullen herkennen: met een fles shampoo in z’n hand zingt Jasper graag liedjes van Adele. Het enige verschil: hij kan het wél echt goed. De coaches zijn het er over eens: ze vinden Jasper één van de beste en muzikaalste kandidaten uit de show.

Maar zijn zenuwen spelen hem parten. Tijdens de knock-outs was Jasper hoorbaar nerveus, waardoor hij een tikkeltje vals zong. Al vanaf de eerste noot van het lied ‘Have you ever really loved a woman’ van Bryan Adams zit hij er naast. Anouk greep daarop in en liet hem opnieuw beginnen. Een zeldzame gebeurtenis, want vrijwel nooit krijgen kandidaten in de talentenjacht een tweede kans.

Ondanks deze uitdagingen bereikte Jasper Wever samen met Dani van Velthoven, Sem Rozendaal en Nienke Fitters de spannende finale van The Voice of Holland 2021.

Culinaire family man

Jasper is een echte family man, die dol is op koken. Elke dag tovert hij een nieuw gerecht op tafel voor zijn vrouw en twee kinderen. In het dagelijks leven is Jasper opticien, maar stiekem droomt hij van een muzikale carrière!

Jasper Wever boeken
Jasper Wever boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button