Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jasper van Luit boeken

Jasper van Luit boeken

Jasper van Luit boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jasper van Luit of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jasper van Luit is al 25 jaar een succesvol professioneel illusionist, communicatiedeskundige, magisch entertainer en inspirerende spreker. Samen met Jan van Kammen won hij op jonge leeftijd de Nederlands Kampioenschappen illusionisme en vormde hij het illusionistenduo MagicWave.

Jasper van Luit boeken voor een evenement

Jasper van Luit is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jasper van Luit

Jasper is geboren en opgegroeid in Amsterdam en werd als 12-jarige ontdekt als illusionist in de dop. Hij werd uitgenodigd om een Internationale Magic Show te presenteren tijdens The World Championships of Magic.

MagicWave

In 2000 begonen Jasper en Jan met MagicWave. Met hun passie voor surfen, zon en magie creëerden ze samen de show ‘Wet Illusions’. Ze kregen internationale erkenning toen ze met deze show in 2003 meededen aan het Wereld Congres voor Illusionisme (FISM) in Den Haag.

Spreker en illusionist

Inmiddels heeft Jasper van Luit honderden optredens gegeven in het buitenland als spreker en als illusionist. Hij was te zien in tientallen TV-shows, waaronder ‘The World’s Greatest Magic Show’ in Las Vegas, The World Championships of Magic in Stockholm, in het ‘Magic Castle’ in Hollywood, bij ‘Just for Laughs’ TV show in Montreal, met Chris Rock en Jay Leno (Tonight Show) in ‘The Comedy and Magic Club’ in Hermosa Beach en twee keer voor de legendarische Franse TV show ‘Le Plus Grande Cabaret du Monde’ op TF1 en TV5. Daarnaast won hij de Mandrakes d’Or Award in Parijs. Ook trad hij op voor Prins Albert en Prinses Stephanie van Monaco in de show Monte Carlo Magic Stars.

Dagvoorzitter en spreker

Naast illusionist is Jasper van Luit ook te boeken als dagvoorzitter of spreker voor congressen, webinars, events en teamdagen. Nederland is een vooruitstrevend land waarin organisaties continu bezig zijn met ontwhijkeling en innovatie. Deze forward manier van denken past exact bij de magische manier van denken die Jasper heeft.

Het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken is wat hem drijft – Bright Thinking! Jasper deelt graag zijn liefde voor communicatie, innovatie en creativiteit, en zijn sensationele inzichten als illusionist!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button