Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jasper Demollin boeken

Jasper Demollin boeken

Jasper Demollin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jasper Demollin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jasper Demollin is onder andere  bekend van TV en YouTube programma’s zoals Streetlab en de FomoShow. Na jarenlang programma’s te hebben gemaakt slaat hij nu een nieuwe weg in met zijn eigen muziek.

Jasper Demollin boeken voor een evenement

Jasper Demollin is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jasper Demollin

Al sinds zijn 14e speelt Jasper in verschillende bands (onder andere de Tante Joke Karaoke Band) en is muziek maken zijn grootste passie. Zijn liefde voor muziek en programma’s maken zie je terug in zijn serie Jasper zoekt Band op NPO3. In deze succesvolle serie gaat hij met behulp van zijn FomoShow-vrienden Tobias Camman en Daan Boom op zoek naar de juiste muzikanten om vervolgens zijn eigen band te vormen.

Samen met de band heeft Jasper maar 1 doel: Het spelen op een van de grootste festivals van Nederland. De band is nu gevormd en had zijn aftrap in een uitverkocht Bitterzoet, allemaal nog voor dat de serie uitkwam. Wij kijken ernaar uit om Nederland kennis te laten maken met de verrassende, muzikale en energieke show van Jasper en zijn band.

Theater

Jasper Demollin studeerde aan de filmacteurs opleiding FAAAM in Amsterdam. Daarna speelde hij onder andere in de film Ikjijhijzij, de HKU afstudeerfilm Klootzakken en had hij een gastrol in de AVRO-TROS serie Flikken Maastricht.

Tijdens zijn studie begon Jasper samen met zijn schoolvrienden Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders het collectief Klapstoel, met als doel theater, film en televisie te maken. In 2013 maakten ze het televisieprogramma ‘Zo’ voor Veronica. Hierin gaven ze op diverse manieren een leuke ludieke twist aan dagelijkse saaie situaties.

Streetlab

Daarna werkten ze aan het nieuwe programma Streetlab. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen de vrienden elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab.

YouTube

Naast TV bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalden ze een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Deze jonge makers zorgen voor de nodige opschudding in het televisielandschap.

Muzikale uitspattingen

Naast acteren en televisie maakt Jasper ook muziek. Hij zingt en speelt gitaar in de indie-rock band FRIARS. Ze brachten de single ‘Chemistry’ uit, gevolgd door hun eerste EP. Ook zit hij samen met Daan Boom in de Tante Joke Karaoke Band. Hiermee spelen ze op verschillende poppodia door het hele land met het motto ‘jij zingt, wij spelen’.

Jasper Demollin boeken
Jasper Demollin boeken

Foto: Wouter van Dijke

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button