Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jasper Demollin boeken

Jasper Demollin boeken

Jasper Demollin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jasper Demollin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jasper Demollin begon al op jonge leeftijd met theater. In 2014 studeerde hij af aan de filmacteurs opleiding FAAAM in Amsterdam. Daarna speelde hij onder andere in de film ‘Ikjijhijzij’, de HKU afstudeerfilm ‘Klootzakken’ en had hij een gastrol in de AVRO-TROS serie ‘Flikken Maastricht’.

Jasper Demollin boeken voor een evenement

Jasper Demollin is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jasper Demollin

Tijdens zijn studie begon Jasper samen met zijn schoolvrienden Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders het collectief Klapstoel, met als doel theater, film en televisie te maken. In 2013 maakten ze het televisieprogramma ‘Zo’ voor Veronica. Hierin gaven ze op diverse manieren een leuke ludieke twist aan dagelijkse saaie situaties.

Streetlab

Daarna werkten ze aan het nieuwe programma ‘Streetlab’. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen de vrienden elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab.

YouTube

Naast TV bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalden ze een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Deze jonge makers zorgen voor de nodigeo pschudding in het televisielandschap.

Muzikale uitspattingen

Naast acteren en televisie maakt Jasper ook muziek. Hij zingt en speelt gitaar in de indie-rock band FRIARS. Ze brachten de single ‘Chemistry’ uit, gevolgd door hun eerste EP. Ook zit hij samen met Daan Boom in de Tante Joke Karaoke Band. Hiermee spelen ze op verschillende poppodia door het hele land met het motto ‘jij zingt, wij spelen’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button