Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jasmine Sendar boeken

Jasmine Sendar boeken

Jasmine Sendar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jasmine Sendar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jasmine Sendar (Willemstad (Curaçao), 1 december 1977) is een Antilliaans actrice en zangeres van de meidengroep Jameerah. Sinds 2011 maakt Sendar geen deel meer van Jameerah, maar van Fourlicious.
Televisie

Sendar speelde van 4 juni 1999 tot 28 februari 2001 de rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust van SBS Broadcasting. Van 10 oktober 2001 tot 19 januari 2009 speelde Sendar de rol van Kyra Isarin in de BNN-soap Onderweg Naar Morgen. Gastrollen speelde Sendar in onder meer Spangen, Bon Bini Beach (Yorin), Bradaz (NPS) en Costa! (BNN).

Daarnaast was ze tussen 2004 en 2005 te zien in de dagelijkse fotosoapserie Jong Zuid, die via mobiele telefoon en internet kon worden gevolgd. Sendar speelde hierin de rol van Rabia El Baquira. Na drie seizoenen werd Jong Zuid stopgezet. In 2007 deed Sendar mee aan Sterren Dansen op het IJs.

Na Sendars vertrek uit Onderweg Naar Morgen deed ze mee in de Belgische serie Oud België. Oorspronkelijk zou Oud België een film worden, maar er werd uiteindelijk besloten om er een miniserie van te maken.

Sendar speelde in 2010 in twee afleveringen mee in SpangaS als zichzelf. Hier besteedde ze aandacht aan Veilig Verkeer Nederland waar ze ambassadrice van was.

In 2013 speelt Sendar in Malaika, een Nederlandse soapserie die sinds 25 maart 2013 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 5. De serie gaat over het wel en wee van het personeel in het zorgcentrum Malaika.

Film

Sendar speelde de rol van Natasja in de film Volle Maan. In 2004 kreeg ze een kleine rol in de Amerikaanse film Mindhunters; ze speelt hierin een vriendin van Jennifer (Cassandra Bell). In 2012 speelt ze een bijrol in de film Benjamin Wolf.

Muziek

Sendar nam een single op samen met Goudkust-collega Lieke van Lexmond met de titel Tell Me, Tell Me. Voor de film Volle Maan nam Sendar samen met Chantal Janzen en Lieke van Lexmond het nummer Break Away op, dat op de soundtrack van Volle Maan staat.

In 2004 gaf Sendar samen met Tanja Jess, Charly Luske, Sonja Silva, Lieke van Lexmond, John Williams, Ivo Chundro, Dieter Troubleyn en Carolina Dijkhuizen vijf concerten onder de noemer Costa! in concert. Op 19 mei 2009 werd bekendgemaakt dat Sendar deel ging uitmaken van de meidengroep Jameerah. Tijdens het Filmfestival van Cannes 2009 stelde de groep zich voor aan het grote publiek.

Na onenigheid met de manager vertrokken Sendar en de andere drie vrouwen echter uit Jameerah om daarna met zijn vieren verder te gaan als Fourlicious.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button