Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Janouk Kelderman boeken

Janouk Kelderman boeken

Janouk Kelderman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Janouk Kelderman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Janouk Kelderman wist al snel dat ze iets met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids.

Janouk Kelderman boeken voor een evenement

Janouk Kelderman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Janouk Kelderman

Als gezicht van Telekids presenteerde Janouk Kelderman talloze programma’s. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL live Events voor haar rekening. In 2015 was Janouk als Keet, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’.

Eind 2016 besloot Janouk te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had.

Klokhuis en Zapp

Sinds 2017 is Janouk op televisie te zien als een van de vaste gezichten van het NTR Klokhuis. In die hoedanigheid gaat ze dagelijks op pad om de meest uiteenlopende onderwerpen in beeld te brengen. Ze is nauw betrokken van idee tot productie en uitvoering.  Daarnaast is ze regelmatig te zien in andere programma’s van de NPO, zoals Zapp Live, Zapp detective en Zapp your Planet.

Duurzame Dinsdag

Na de succesvolle introductie van haar Instagramstories over de ‘Duurzame Dinsdag’ werd Janouk gevraagd om Ambassadeur te worden van het WNF. Ze is als Ranger het gezicht van het speciaal voor lagere scholen samengestelde lespakket ‘Toekomstkunde’. Begin 2020 maakte ze een prachtige reis naar Argentinië. De online serie van die reis is te bekijken op het YouTube kanaal van WNF.

In het verlengde hiervan heeft Janouk in 2020 haar eerste boek uitgebracht, getiteld ‘Janouk zoekt een duurzame Wereld’. Dit handzame boekje is in iedere boekhandel te krijgen en wordt ook als welkomstkado gegeven bij een lidmaatschap van het WNF. Uiteraard duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Verschillende andere WNF-Ambassadeurs hebben meegewerkt.

Eigen programma

Naast Klokhuis heeft Janouk in 2020 haar eerste eigen TV-programma mogen introduceren. ‘Brainstorm’ is een wetenschappelijk programma waarin Janouk op zoek gaat naar de werking van ons brein. Dit programma heeft ze samen met The Media Brothers zelf bedacht en ontwikkeld. ‘Brainstorm’ is iedere zondagochtend te zien bij Zapp op NPO3.

Janouk is een enthousiaste alleskunner van de nieuwe generatie. More to come!

Janouk Kelderman boeken
Janouk Kelderman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button