Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jannes Mulder boeken

Jannes Mulder boeken

Jannes Mulder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jannes Mulder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jannes Mulder uit Steenwijkerwold is een duizendpoot. Naast zijn werk in de psychiatrie en als ambtenaar van de burgerlijke stand is sport zijn grootste passie. Al vele jaren is hij de presentator op vele (sport-) evenementen.

Diverse landelijke en internationale wieler-, skeeler- en schaatswedstrijden heeft Jannes mogen presenteren, waaronder al vele jaren de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Daarnaast is hij de spreekstalmeester bij alle belangrijke marathonschaatswedstrijden in binnen- en buitenland.

Jannes Mulder wordt gekenmerkt door improvisatietalent en humor. Daarom wordt hij vaak gevraagd als veilingmeester, presentator van een plattelandsfeest of als cabaretier tijdens een oudejaarsconference. Urenlang weet hij het publiek bij schaats- en skeelerwedstrijden en wielerrondes te boeien en vermaken.

De spraakwaterval haakt altijd in op een opmerking of non-verbale communicatie. “Dan begint in mijn hersenpan van alles te werken”, zegt Jannes. Hij voelt zich daar lekker bij. “En hoe meer mensen, hoe meer druk, hoe beter. Anders moet ik teveel nadenken.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button