Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jannes boeken

Jannes boeken

Jannes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jannes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jannes is een nuchtere jongen van het Drentse platteland en voelt zich daar prima bij. En daar heeft hij alle reden toe! Mochten er nog misverstanden bestaan over Jannes, dan neemt hij die op ‘Mijn Naam Is…’ helemaal weg. Want dit is alweer de zevende CD waarop hij zijn vrolijke Nederlandstalige meezingers en melancholieke inhakers heeft gebundeld.

Jannes boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Jannes zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Jannes.

Wie is Jannes

Zoals de titel doet vermoeden, heeft Jannes zevende album een persoonlijk tintje meegekregen. Niet alleen geeft hij zich in het titelnummer bloot, ook een liedje als ‘Als Jij Er Morgen Niet Meer Bent’ ligt hem nauw aan het hart. Hierin toont Jannes zijn genegenheid voor zijn 84-jarige opa, die tevens zijn maatje en grote voorbeeld is. “Mijn opa is een volkse kerel, een echte levensgenieter en dat ben ik zelf ook. Als kleine jongen zat ik altijd bij mijn opa als hij op zijn accordeon speelde. Ik deel ontzettend veel met mijn opa en oma. Gelukkig zijn ze er allebei nog.”

Het merendeel van de liedjes op Mijn Naam Is… is wederom geschreven, en volledig geproduceerd, door het gouden duo van het Nederlandstalige lied: Emile Hartkamp en Norus Padidar. Daarnaast heeft BZN-voorman Jan Keizer op verzoek van Jannes het vrolijke ‘In Vuur en Vlam’ geschreven. “Ik ben superblij met het resultaat. Jan is al jaren een goede collega en zijn zomerse muziek heeft mij altijd aangesproken.” Hans Bouwens (oftewel George Baker) droeg – net als op Als Het Zonnetje Schijnt – ook zijn steentje bij met het zomerse ‘Rosa Blanca’. De eerste single van het album verschijnt 13 juli en heeft een dubbele A-kant: ‘Laat De Zon Maar Schijnen’ en ‘Zie Die Ster’. De single is zowel op cd als op vinyl verkrijgbaar. Een unicum in het genre!

Genieten van het leven, daar draait het op Mijn Naam Is… om. “Ik wilde bewust een album maken waarop ik laat horen dat het leven heel mooi kan zijn. Het leven is kort, dus je moet genieten van elk moment.” Of dat nu is door middel van humor (‘Het Lalala-lied’), door vakantie te vieren in eigen land (‘Laat De Zon Maar Schijnen’) of feestvieren (de popschlager ‘Zie Die Ster’), er valt heel veel te genieten.

Jannes is dan ook trots op zijn nieuwe album, ondanks dat de druk om de vorige twee succes-cd’s te evenaren groot was. “Dankzij mijn fans zijn mijn voorgaande twee albums goud geworden. Ik wilde dan ook een plaat maken die net zo goed was; het publiek bepaalt immers. Maar ik weet wat ik wil en ik hoop te weten wat de mensen willen. Dat wil ik uitstralen, zowel op de bühne als in het dagelijks leven.”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button