Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Janneke Schopman boeken

Janneke Schopman boeken

Janneke Schopman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Janneke Schopman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Janneke Schopman is een hockeyster met unieke verdedigende en coachende kwaliteiten. Als verdedigster en aanvoerdster van zowel haar team Den Bosch als het Nederlands Elftal vormt ze de basis van de ploeg.

Janneke Schopman boeken voor een evenement

Janneke Schopman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Janneke inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Janneke Schopman

Met Den Bosch werd Janneke Schopman veelvuldig Nederlands Kampioen. In het nationale elftal heeft ze elke denkbare prijs inmiddels in haar prijzenkast. Zowel de Champions Trophy, het Europees en Wereldkampioenschap als de Olympische Spelen werden met Janneke als basisspeelster gewonnen. Daarnaast werd ze drie keer genomineerd tot beste hockeyster ter Wereld.

Naast het hockey vervult Janneke Schopman meerdere functies. Zo is ze onder meer werkzaam als assistent werkvoorbereider bij de afdeling verbeterprojecten voor een van Nederlands grootste bouwbedrijven. Hierbij analyseert ze op diverse gebieden hoe het bedrijf haar service en kwaliteit kan verbeteren.

Coaching en motivatie

Met veel plezier geeft Janneke al vele jaren training aan de talenten van HC Den Bosch. Ze ziet het als een enorme uitdaging om een team te maken van een groep speelsters, deze te begeleiden en te motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Haar ambitie is om ooit de Nederlandse hockeydames naar Olympisch Goud te coachen. Op dit moment is Janneke al een aantal jaar coach van de vrouwen van hockeyclub Stichtse waarmee zij elk jaar om de landstitel strijdt.

Janneke Schopman boeken
Janneke Schopman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button