Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Janice boeken

Janice boeken

Janice boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Janice of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Janice is een Nederlandse modeontwerper en televisiepersoonlijkheid, presentator en spreker. De getalenteerde modeontwerper is bekend van televisieprogramma’s zoals Project Catwalk en Shownieuws. Regelmatig huren bedrijven en organisaties hem in als presentator voor een mode-evenement of als spreker over onderwerpen als styling, (social) media, marketing en ondernemerschap.

Als TV presentator is Janice wekelijks te zien bij bij Linda.TV “Janice over jurken”. Hier zien we Janice langs de Rode Loper bij premières bekende Nederlanders interviewen over wat ze dragen. Daarnaast is hij een graag geziene gast in diverse programma’s; ‘Beste vrienden’; ‘Weet ik veel’, ‘Grote Improvisatieshow’.

Zijn echte passie ligt in het vervaardigen van kleding. Al sinds hij klein was ontwierp hij niet alleen voor zijn moeder, tantes en oma maar ook voor de barbies van zijn zus. Dit is al lang niet meer het geval, want vanaf 2007 is er een heuse “Janice prêt-à-porter collectie”: waar hij 2 keer per jaar een dames collectie ontwerpt. De collecties worden in de mooiste boetieks van Nederland verkocht, waarbij kwaliteit en vakmanschap codewoorden zijn in de ontwerpen en de uitvoering ervan. Dit zit hem dan niet alleen in de afwerking van de collectie, maar ook zeker in de keuze van de kwaliteit van stoffen waarvoor hij de belangrijkste stoffenbeurzen van Italië en Frankrijk bezoekt.

Het gaat er namelijk om die ene stof voor dat ene jasje te vinden waarbij dan alle puzzelstukken op zijn plaats vallen. Voor Janice is kleding meer dan alleen maar een omhulsel, het is een verlenging van je persoonlijkheid waarbij hij zegt:” Het juiste jasje, de juiste outfit geeft je meteen een andere houding waarbij je meer van binnenuit straalt”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button