Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Janice boeken

Janice boeken

Janice boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Janice of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Janice is een Nederlandse modeontwerper en televisiepersoonlijkheid, presentator en spreker. De getalenteerde modeontwerper is bekend van televisieprogramma’s zoals Project Catwalk en Shownieuws. Regelmatig huren bedrijven en organisaties hem in als presentator voor een mode-evenement, of als spreker over onderwerpen als styling, (social) media, marketing en ondernemerschap.

Janice boeken voor een evenement

Janice is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Janice.

Wie is Janice

Als TV-presentator is Janice wekelijks te zien bij bij Linda TV in het programma Janice over jurken. Hier zien we Janice langs de Rode Loper bij premières bekende Nederlanders interviewen over wat ze dragen. Daarnaast is hij een graag geziene gast in diverse programma’s zoals Beste vrienden, Weet ik veel en de Grote Improvisatieshow.

Passie voor mode en kleding

Zijn echte passie ligt in het vervaardigen van kleding. Al sinds hij klein was ontwierp hij niet alleen voor zijn moeder, tantes en oma maar ook voor de barbies van zijn zus. Vanaf 2007 is er een heuse ‘Janice prêt-à-porter collectie’, waar hij 2 keer per jaar een dames collectie ontwerpt. Deze collecties worden in de mooiste boetieks van Nederland verkocht. Kwaliteit en vakmanschap zijn de codewoorden in de ontwerpen en de uitvoering ervan. Dit zit hem niet alleen in de afwerking van de collectie, maar ook in de keuze van de kwaliteit van stoffen. Hiervoor bezoekt Janice de belangrijkste stoffenbeurzen van Italië en Frankrijk.

Het gaat er namelijk om die ene stof voor dat ene jasje te vinden, waarbij alle puzzelstukken op zijn plaats vallen. Voor Janice is kleding meer dan alleen maar een omhulsel. Het is een verlenging van je persoonlijkheid, waarover hij zelf zegt: “Het juiste jasje, de juiste outfit geeft je meteen een andere houding, waarbij je meer van binnenuit straalt.”

Janice boeken
Janice boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button