Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jandino Asporaat boeken

Jandino Asporaat boeken

Jandino Asporaat boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jandino Asporaat of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jandino Jullian Asporaat werd in 1981 in Willemstad, Curaçao geboren. Elf jaar later verruilde de familie Asporaat Curaçao voor het bruisende Rotterdam. Na zijn opleiding werkte Jandino kort als schilder, maar al snel kwam hij achter zijn ware talent: entertainen.

Jandino zocht de spotlights op en begon zijn carrière in 2002 bij de Rotterdamse jongerentheatergroep “Young Stage” waar hij twee seizoenen met veel furore speelde. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en in de afgelopen 2 jaar heeft hij in diverse voorstellingen van Rotterdamse theatergroepen (Ro-theater, Rotjong), reclames (Hi, Wehkamp) en films (Deuce Bigalow, Staatsgevaarlijk) gespeeld. Tevens presenteert hij, schrijft en componeert hij met veel succes muziek voor zichzelf en andere acts. Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen.

Het hoogtepunt in zijn bliksemcarrière is echter de finaleplaats van het Camaretten festival 2005. Met zijn bruisende performance van het autobiografische stuk “Antilliaanse Pot” sleepte hij de persoonlijkheidsprijs in de wacht. In Rotterdam wisten we het al langer, maar nu mag heel Nederland het weten: Jandino komt eraan!

Theatervoorstellingen

Zijn eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Antilliaanse Pot’ ging in september 2006 in première en was t/m mei 2008 te zien in Nederland. De DVD van de theaterregistratie van ‘Antilliaanse Pot’ is na de zomer van 2008 verkrijgbaar in de winkels. Hierin nodigt deze enthousiaste, creatieve, flamboyante, en warmbloedige Antilliaan u uit een kijkje in zijn keuken te nemen om te zien hoe hij zijn eigen Antilliaanse pot bereidt. Vanaf september 2008 gaat Jandino de theaters weer in met zijn tweede avondvullende theatervoorstelling ‘Buena Vista’. Met een ongekende charme neemt Jandino je mee in zijn wereld. Hilarisch, ontroerend en onnavolgbaar, zoals alleen Jandino dat kan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button