Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Versteegh of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Versteegh boeken voor een evenement

Jan Versteegh is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jan Versteegh

Jan Versteegh ging op 17-jarige leeftijd aan de slag als presentator van het programma ‘Campus’ bij de regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier ontdekte hij waar zijn passie ligt: produceren en presenteren.

Tijdens zijn studententijd komt Jan Versteegh na wat omzwervingen terecht op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ondertussen doet hij zoveel mogelijk ervaring op bij radio en televisie.

Live televisie

Jan verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond / TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op zijn eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Thrillseeker

Naast zijn rol als verslaggever stuurt Jan Versteegh als eindverantwoordelijke het camera team en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Onder druk werken ziet hij als een grote uitdaging; dan presteert hij op zijn best. Jan is een thrillseeker en altijd op zoek naar avontuur, net als in zijn hobby’s diepzee duiken en ongeplande reizen maken.

Diverse programma’s

In 2012 stopt Jan Versteegh met lesgeven om zich volledig te focussen op ‘PowNews’, waar hij als verslaggever één van de gezichten van het programma is. Twee jaar later verhuist hij naar BNN, om daar ‘Spuiten en Slikken’ te presenteren. Daarnaast staat hij als kandidaat bij ‘De Slimste Mens’ in de finaleweek, en wordt uiteindelijk 4e.

Dat Jan Versteegh ook kan zingen blijkt tijdens zijn deelname aan het eerste seizoen van ‘It Takes 2’ in 2016. Met Trijntje Oosterhuis als coach wint hij de talentenshow, waarin professionele zangers en zangeressen een duet aan gaan met bekende Nederlanders. Na zijn overwinning brengt Jan een eigen album uit, met als debuutsingle ‘7 Years’.

Jan Versteegh als presentator

Sinds januari 2019 werkt Jan Versteegh bij SBS6, waar hij onder andere de programma’s ‘6 Inside’, ‘Lingo’ en de spin-off serie ‘Vrienden van Lingo’ presenteert.

Jan Versteegh boeken
Jan Versteegh boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button