Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan van Halst boeken

Jan van Halst boeken

Jan van Halst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan van Halst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan van Halst begon zijn sportieve loopbaan als voetballer bij FC Utrecht. Vervolgens kwam hij uit voor FC Twente en Ajax.

Als voetballer heeft Jan van Halst een carrière beleefd met hoogte- en dieptepunten. Wie herinnert zich niet de verwijzing bij Ajax naar het tweede elftal? En daarna de terugkomst in het eerste elftal om vervolgens direct de dubbel te winnen (landskampioen en bekerwinst)? Na 14 jaar als profvoetballer sloot Jan in 2003 zijn loopbaan af bij Vitesse.

Na zijn voetbalcarrière werkte Jan van Halst als Manager Commerciële Zaken bij FC Twente. Daarnaast toonde hij zijn voetbalkennis bij Studio Voetbal. Als vaste analist gaf Jan het commentaar op het nationale en internationale voetbal. Een rol die hij eerder al had bij Eredivise Live, waar hij direct na de wedstrijden helder verslag deed van de wedstrijd.

De kwaliteit van Van Halst is dat hij, ondersteund met videobeelden, begrijpelijk kan uitleggen wat er in het veld gebeurt. Sinds 2013 is Jan actief als vaste analist van het nieuwe programma FOX Sports Eredivisie samen met Toine van Peperstraten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button