Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Rietman Band boeken

Jan Rietman Band boeken

Jan Rietman Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Rietman Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Jan Rietman Band, de meest op elkaar ingespeelde band die Nederland rijk is, heeft een toppositie ingenomen in de televisie- en evenementenwereld. Met optredens in onder meer het muziekprogramma ‘Los Vast’ en het zeer populaire ‘Het gevoel van…’, kan de band zich een van de meest ervaren allround-orkesten van Nederland noemen. De Jan Rietman Band bestaat uit zes muzikanten en drie vocalisten, de Jody’s Singers.

Jan Rietman Band boeken voor een evenement

De Jan Rietman Band is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jan Rietman

De Doetinchemse pianist en radio- en televisiepresentator Jan Rietman was van jongs af aan actief in bands als Sunny Set, Moan, Long Tall Ernie & The Shakers, Unit Gloria en de Rainbow Train. Met de Jan Rietman Band heeft hij zijn ultieme droom verwezenlijkt en het grote succes bereikt. Niet alleen als autonome band is de formatie gevierd, ook heeft de Jan Rietman Band vele nationale en internationale artiesten begeleid.

Maar ook de legendarische live muziekshow ‘Los Vast’, met 20 topartiesten en met bands van toen en nu, keerde op veler verzoek terug in Rotterdam. Deze populaire show vond met veel succes plaats op zaterdag 16 oktober 2004 in een vol Ahoy.

‘Het gevoel van…’

In samenwerking met Studio Jan Rietman ‘Het Gevoel van…’ op locatie, in samenwerking met Studio Jan Rietman en de KRO, vloeide voort uit het populaire TV concept van de KRO. De Jan Rietman Band en Jody’s Singers met presentator Jan Rietman aan de vleugel, laten bedrijven een eigen ‘gevoel van…’ondergaan, waarin muziek en de spelfactor de rode draad vormen.

Jan Rietman’s NonStop Hitspektakel
Jan Rietman, zijn band en 3 JodySingers
olv. Jody Pijper (totaal 9 pers.)
60 minuten
Piano inclusief
Uitsluitend herkenbare HITS.
In te passen in iedere willekeurige show.
Exclusief geluid, licht en monitoring.

Inclusief het enorme muzikale enthousiasme van Jan Rietman!

Optioneel
Mogelijke avondvullend programma met medewerking van een DJ en DJ set
Licht & geluid tot 1.000 personen in een standaard binnelocatie kan meegeleverd worden

Jan Rietman’s Meezingfeest (tape)
Jan Rietman en 3 JodySingers
35 minuten
Uitsluitend herkenbare HITS om mee te zingen!
Inclusief piano
Ondersteuning door md
Inclusief monitoring en tape
Exclusief geluid, licht

Inclusief het enorme muzikale enthousiasme van Jan Rietman!

Het Grote Meezingfeest boeken

Ingrediënten: een vleugel, drie topvocalisten, een gemotiveerd publiek dat de kelen graag wil smeren en een flinke dosis nostalgie. Het Grote Meezingfeest: eerder al op CD uitgegeven, maar ook inzetbaar in het hele land, voor de meest uiteenlopende evenementen.

Met Jan Rietman aan de vleugel en Jody’s Singers achter de microfoon passeren de allerbeste partyhits van de afgelopen decennia op ongeëvenaarde wijze de revue. Dat zingen vrolijk maakt, wordt hier onomstotelijk bewezen. Luidkeels zingt het publiek van het eerste tot het laatste liedje mee, als een razend enthousiast koor.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button