Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Mulder boeken

Jan Mulder boeken

Jan Mulder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Mulder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Mulder is een Nederlandse ex-voetballer, columnist, schrijver, acteur en televisiepersoonlijkheid. Hij is bekend en berucht als vaste tafelheer bij De Wereld Draait Door, waar hij zijn ongenuanceerde mening geeft over de waan van de dag.

Jan Mulder boeken voor een evenement

Jan Mulder is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jan Mulder

Columnist

Jan Mulder werkte als columnist van 1978 tot en met de jaren ’90 onder andere voor de weekbladen De Tijd en Elsevier. Voor Humo en Dagblad van het Noorden is hij nog altijd actief. In de Volkskrant schreef hij tot juli 2006 samen met Remco Campert de column CaMu op de voorpagina.

Samen met Remco Campert trok hij enkele jaren langs de theaters met de literair programma’s ‘De Teen’ (1993) en ‘Herinneringen’ (1995). In 2004 waren beide heren verantwoordelijk voor de tekst van het Groot Dictee der Nederlandse Taal, die zij samen voordroegen.

Jan Mulder was tot en met 2006 verbonden aan het praatprogramma Barend & Van Dorp, dat bij de commerciële zenders Talpa en RTL 4 werd uitgezonden. Door zijn bijdrage aan dit programma kreeg hij het imago van een emotionele persoonlijkheid, die vaak heftige kritiek had op onder andere de politiek, en die kritiek niet onder stoelen of banken schoof.

Voetbalanalyticus

In 2005 ging Jan Mulder als voetbalanalyticus aan de slag bij Talpa in het programma De Wedstrijden. Samen met Ruud Gullit gaf hij elke week uitvoerig zijn mening over de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Tijdens het WK 2006 was Jan Mulder te zien in het programma Villa BvD van Frits Barend en Henk van Dorp. Vanaf 2008 is hij analist voor Studio Voetbal van de NOS en schuift hij een keer in de twee weken aan in dit praatprogramma.

De Wereld Draait Door

Jan Mulder is een van de vaste tafelgasten bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door, waar hij wederom vaak felle kritiek uit op menig persoon, bedrijf, partij of instantie. In de uitzending van 21 maart 2011 kondigde Jan Mulder aan dat hij nu ook op Twitter te vinden zou zijn. Met behulp van Jort Kelder verstuurde hij live zijn eerste tweet. Dit leverde hem binnen een uur meer dan 10.000 followers op.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Jan Mulder inhuren als voice-over of acteur

Jan is regelmatig te zien in uiteenlopende commercials. Zo speelde onder andere de bekende ‘blauwe leeuw’ in de spotjes van de Postbank.

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Jan Mulder boeken
Jan Mulder boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button