Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Kooijman boeken

Jan Kooijman boeken

Jan Kooijman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Kooijman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Kooijman is geboren op in Rotterdam en werd bekend door zijn rol als Danny de Jong in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Daarvoor had hij al een succesvolle carrière als danser achter de rug.

Jan Kooijman boeken voor een evenement

Jan Kooijman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Jan.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jan Kooijman

Na het behalen van zijn HAVO-diploma, gericht op muziek en dans, studeerde hij af aan de Rotterdamse Dansacademie. Van 2000 tot 2009 werkte Jan als professioneel danser bij het Scapino Ballet.

Jan heeft ook de nodige acteerprestaties op zijn naam staan. Behalve een aantal gastrollen in onder andere ‘Bad Candy Was Here’ en ‘Onderweg Naar Morgen’ werkte hij mee aan ‘Embracing Time’, een dansfilm van Willem van de Sande Bakhuijsen. Tevens is hij te zien in ‘So You Think Can Dance’. Dankzij veel verstand van dans en muziek en een scherpe mening is Jan vast jurylid van het programma.

Veelzijdig talent

Jan Kooijman is ambassadeur van talent en zeer gedreven in zijn vak, weet wat er speelt in de wereld en is een ervaren presentator. Hij is onder andere te boeken voor presentaties, discussieleider, juryvoorzitter, dansworkshops en acteerworkshops.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button