Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Kooijman boeken

Jan Kooijman boeken

Jan Kooijman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Kooijman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Kooijman is ambassadeur van talent en zeer gedreven in zijn vak, weet wat er speelt in de wereld en is een ervaren presentator. Hij is onder andere te boeken voor presentaties, discussieleider, juryvoorzitter, dansworkshops en acteerworkshops.

Jan Kooijman boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Jan Kooijman zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Jan Kooijman

Jan werd bekend door zijn rol als Danny de Jong in de soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Daarvoor had hij al een succesvolle carrière als danser achter de rug. Hij studeerde aan de Rotterdamse Dansacademie en werkte van 2000 tot 2009 als professioneel danser bij het Scapino Ballet.

Jan heeft ook de nodige acteerprestaties op zijn naam staan. Behalve een aantal gastrollen in onder andere ‘Bad Candy Was Here’ en ‘Onderweg Naar Morgen’ werkte hij mee aan ‘Embracing Time’, een dansfilm van Willem van de Sande Bakhuijsen.

Ook was Jan Kooijman te zien in ‘So You Think Can Dance’. Dankzij veel verstand van dans en muziek en een scherpe mening was hij vast jurylid van het programma.

Jan Kooijman boeken
Jan Kooijman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button