Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Keizer boeken

Jan Keizer boeken

Jan Keizer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Keizer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Keizer is inmiddels niet meer te boeken. Begin 2020 is hij officieel gestopt met optreden. Het einde van een rijk gevuld tijdperk! De naam van Jan Keizer was veertig jaar lang onafscheidelijk verbonden met de band BZN, ook nadat hij solo ging. Dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven.

Zangers en zangeressen boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk voor ideeën op de pagina met zangers en zangeressen, of in het overzicht van alle artiesten, rubrieken en categorieën die wij aanbieden.

Op de pagina met veelgestelde vragen vind je meer informatie over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jan Keizer

Na het afscheid van de Band Zonder Naam (BZN) wilde de Volendamse zanger een andere kant van Jan Keizer laten zien. Dit heeft hij verwezenlijkt door zijn eerste solo album “Geef Mij Je Lach”.

Eigen sound

Om dit te realiseren heeft Jan Keizer ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de songteksten niet zelf te schrijven, maar hiervoor bekende Nederlandse tekstdichters te vragen. Dankzij deze hulp is hierdoor het nieuwe album getiteld “Geef Mij Je Lach” een heel afwisselend album geworden met verrassende invalshoeken en liedjes. Doordat Jan Keizer voor bijna alle songs wel zelf de muziek schreef, vormen de nummers toch één geheel en is het een heel eigen plaat geworden.

Jan Keizer en Anny Schilder

Tijdens het gala ter ere van de tachtigste verjaardag van Mies Bouwman zong Jan Keizer met Anny Schilder samen de grote BZN hit Mon Amour. Het was voor het eerst sinds 25 jaar dan Jan en Anny samen op het podium stonden.

Van 2010 tot 2019 traden Jan Keizer en Anny Schilder weer samen op. Het duo maakte een nieuw album en er verschenen nieuwe singles, zoals Take me to Ibiza, C’est La Vie en Amor Amor Amor. Ook volgden verschillende theatertournees. Eind 2019 was het afscheidsconcert van Jan Keizer en Anny Schilder in de Jaarbeurs in Utrecht.

Anny Schilder gaat weer solo verder en blijft optreden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button