Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jan Joost van Gangelen boeken

Jan Joost van Gangelen boeken

Jan Joost van Gangelen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jan Joost van Gangelen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jan Joost van Gangelen is bekend geworden als presentator van NOS Studio Sport. Van 1997 tot en met 2005 was hij in dienst bij de publieke omroep. Eerst als redacteur later ook als presentator. Bij NOS Studio Sport presenteerde Jan Joost onder andere de sportjournaals en (i.s.m. BNN) het WK voetbal 2005 U20.

Na het WK U20 begon Jan Joost bij Talpa, later omgedoopt tot Tien, waar hij samen met onder andere zijn oud-collega Humberto Tan het programma De wedstrijden presenteerde. Als interviewer en commentator was Jan Joost van Gangelen vaak betrokken bij de wedstrijden rondom de Eredivisie en het Nederlands elftal. Bij de KNVB beker en de eerste divisie was hij de vaste presentator. Ten tijde van de overname van Talpa door RTL in 2007, verhuisde Jan Joost van Gangelen met het voetbalpakket mee. In de zomer van 2008 presenteerde hij de Olympische sportquiz bij de VPRO met als vaste panelleden Viggo Waas en Peter Heerschop.

Bij Jan Joost van Gangelen werd sportjournalistiek er met de paplepel ingegoten. Toch weet Jan Joost dat er meer is in het leven dan alleen sport. Hij combineerde zijn werk bij Studio Sport met een baan voor de klas. Acht jaar lang gaf hij les op scholen in achterstand wijken en dat heeft hem gevormd als mens. Als geen ander kent hij de keerzijde van het leven.

Daarnaast presenteerde Jan Joost in 2006 ook eens iets heel anders dan sport, namelijk De 80s & 90s Kwis. In 2007 deed hij mee aan de zang en coach wedstrijd Just The Two of Us, waarin hij met Edsilia Rombley tot in de finale kwam. Dit alles bevestigt maar weer eens het diverse kunnen van Jan Joost.

Sinds 2008 presenteert hij op Eredivisie Live en is hij vaste presentator van de oefen- en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal en de KNVB Beker.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button