Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jamie Lenaerts boeken

Jamie Lenaerts boeken

Jamie Lenaerts boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jamie Lenaerts of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jamie Lenaerts stond als klein meisje al naar eigen zeggen met een haarborstel (als microfoon) voor de spiegel te zingen. In 2006 begon ze zang, dans en acteerlessen te volgen en trad ze regelmatig op in de eigen omgeving. Jamie heeft naast het zingen nog een andere passie, namelijk Fashion & Beauty.

Na het opnemen van een demo kwam Jamie Lenaerts tijdens de bekende BUMA Awards in Den Bosch in contact met Tom Peters van NRGY Music. Hij zag potentie in haar en vanaf toen is het heel snel gegaan. Een contract werd getekend, een nummer werd geschreven en een videoclip gemaakt. Er kwamen TV-opnames en Jamie’s eerste single ‘Levenslang vertrouwen’ werd uitgebracht. Met deze single kwam ze op nummer 1 in de Top-30 bij Hits NL.

Jamie Lenaerts uit Schijndel krijgt steeds meer voet aan wal in de Nederlandse muziekindustrie. Haar debuutsingle ‘Levenslang vertrouwen’ is een vrolijk nummer met een poppy sound, overgoten met een volkse sound. Het nummer heeft een bijpassende clip, waarvoor alles uit de kast getrokken is.

Jamie Lenaerts weet een frisse jeugdige en verwarmende sound ten gehore te brengen, waar men goed op kan dansen. Met de sound van Jamie krijg je levenslang vertrouwen in deze zangeres.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button