Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jamai boeken

Jamai boeken

Jamai boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jamai of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jamai Loman groeide in korte tijd uit tot een veelbelovende en veelzijdige entertainer. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won de eerste editie van het populaire televisieprogramma Idols en stond wekenlang op nummer 1 met zijn debuutsingle ‘Step Right Up’.

Jamai boeken voor een evenement

Jamai Loman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jamai Loman

Na een fantastische tijd vol solo-optredens, interviews en TV-verschijningen besloot Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op musicals. Hij speelde in 2005 in de musical ‘Hello Dolly’ en won hiermee de Johnny Kraaykamp Musical Award voor aanstormend talent.

Musicals

Vele rollen volgden; in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ speelde Jamai de rol van Simon Zealotus. Hij wordt opnieuw genomineerd tijdens de Johnny Kraaykamp Musical Award, nu in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in Musicals in Ahoy. Daarna was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz’. Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai daarnaast wekelijks een ochtendshow bij Jetix.

Les Misérables

Nadien was Jamai te zien als Marius in de wereldberoemde musical ‘Les Misérables’. Ook daarvoor werd Jamai genomineerd voor een Johnny Kraaykamp Award in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical voor zijn vertolking in deze musical. Zijn genuanceerde spel en zijn geloofwaardigheid bleven niet onopgemerkt, hij won de Musical Award met overtuiging.

TV-programma’s

Bij RTL4 was Jamai te zie in Dancing With The Stars, waarin hij bewees ook op gebied van dansen zeer talentvol te zijn. Wekelijks wist hij jury en kijkers te verpletteren met zijn danspartner Gwyneth. Jamai bereikte de finale, die hij glansrijk won en als winnaar Dancing With The Stars 2009 afsloot. Daarnaast was Jamai te zien in ‘Disney’s Musical Sing-a-Long’. Begeleid door een orkest zingt Jamai met mede-solisten Chantal Janzen, Stanley Burleson en Casey Francisco in deze show diverse liedjes uit films en musicals van Disney.

Ook speelde Jamai naast Freek Bartels de rol van Joseph in de gelijknamige musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’.

In 2010 was Jamai te zien in het Trosprogramma De Beste Zanger van Nederland. Daarnaast presenteerde hij een aantal afleveringen van het programma Ik Kom Bij Je Eten bij RTL 4.

Spetterende show

Naast dit alles treed Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal los te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen. In deze dynamische show komen de grootste hits voor van onder meer 2Unlimited, David Guetta, Robbie Williams, Tina Turner, Lionel Richie, Fedde le Grand, Beyonce, Mando Diao en Michael Jackson.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button