Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Jamai boeken

Boekingsinformatie voor Jamai? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veelbelovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek en blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols. Met zijn viervoudig platina debuutsingle ‘Step Right Up’ stond Jamai wekenlang op nummer 1 en stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album ‘Jamai’ bereikte al voor de release de gouden status.

Na een fantastische tijd vol solo-optredens, interviews en tv-verschijningen, besloot Jamai zijn muzikale carrière uit te breiden door zich ook te richten op musicals. Hij speelde in 2005 in de musical ‘Hello Dolly’ en won hiermee de Johnny Kraaykamp Musical Award voor aanstormend talent.

Vele rollen volgden; in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ speelde Jamai de rol van Simon Zealotus. Alweer wordt Jamai genomineerd tijdens de Johnny Kraaykamp Musical Award, nu in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical. Datzelfde jaar speelt Jamai ook nog mee in ‘Musicals in Ahoy’. Daarna was Jamai te zien als The Wiz en Vogelverschrikker in de musical ‘The Wiz’. Naast zijn rollen in verschillende musicals presenteerde Jamai daarnaast wekelijks een ochtendshow bij Jetix.

Nadien was Jamai te zien als Marius in de wereldberoemde musical ‘Les Misérables’. Ook daarvoor werd Jamai genomineerd voor een Johnny Kraaykamp Award in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical voor zijn vertolking in deze musical. Zijn genuanceerde spel en zijn geloofwaardigheid bleven niet onopgemerkt, hij won de Musical Award met overtuiging.

Onlangs was Jamai bij RTL4 te zie in ‘Dancing With The Stars’, waarin hij bewees ook op gebied van dansen zeer talentvol te zijn. Wekelijks wist hij jury en kijkers te verpletteren met zijn danspartner Gwyneth. Jamai wist zich tot de finale te dansen die hij glansrijk won en als winnaar ‘Dancing With The Stars’ 2009 afsloot.

Vanaf oktober 2009 was Jamai te zien in ‘Disney’s Musical Sing-a-Long’. Een show met liedjes uit films en musicals van Disney. Begeleid door een orkest en met als solisten Chantal Janzen, Jamai Loman, Stanley Burleson en Casey Francisco. Daarnaast speelt hij naast Freek Bartels de rol van Joseph in de gelijknamige musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’.

Vanaf juli 2010 is Jamai te zien in het Trosprogramma ‘De Beste Zanger van Nederland’. Daarnaast presenteert Jamai een aantal afleveringen van het programma ‘Ik Kom Bij Je Eten’ dat in de zomer van 2010 te zien was zijn bij RTL 4.

Naast dit alles treed Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal los te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen. In deze jonge dynamische show komen de grootste hits voor van ondermeer 2Unlimited, David Guetta, Robbie Williams, Tina Turner, Lionel Richie, Fedde le Grand, Beyonce, Mando Diao en Michael Jackson.

Jamai

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jamai of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.