Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jalou Langeree boeken

Jalou Langeree boeken

Jalou Langeree boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jalou Langeree of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jalou Langeree is drievoudig wereldkampioene kitesurfen. Ze behoort tot de absolute top binnen het kitesurfen. Ze reist sindsdien de hele wereld over voor kitesurfwedstrijden-, trainingen en toernooien. Haar drang en discipline om de allerbeste te worden heeft vele prijzen en titels opgeleverd.

Jalou Langeree boeken voor een evenement

Jalou Langeree is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Jalou inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Jalou Langeree

Wereldkampioen kitesurfen

Sinds het behalen van haar schooldiploma is Jalou niet meer gescheiden geweest van haar surfboard. Ze won haar eerste nationale titel op haar 14e, en daarna ging het hard. Zo werd ze drie keer wereldkampioen, won meerdere wereldbeker wedstrijden en werd acht keer Nederlands kampioen.

Gelijkheid en grenzen opzoeken

Maar al deze internationale titels zijn voor haar niet genoeg: met haar passie wilt Jalou Langeree ook anderen inspireren om hun eigen limiet op te zoeken. Ze wilt een voorbeeld zijn voor andere vrouwen. Kitesurfen is een mannenwereld, en Jalou’s doel is om vrouwen te inspireren om te integreren in deze mannenwereld om volledige gelijkheid te bereiken. Het maakt niet uit of dit nu binnen de sport, of het bedrijfsleven is.

In 2016 kwam een andere droom van Jalou uit: ze nam deel aan Expeditie Robinson. Drie weken lang heeft ze de uitdaging aan mogen gaan totdat ze werd weggestemd en het eiland moest verlaten. Na Expeditie Robinson was Jalou ook te zien in andere TV- en onlineprogramma’s.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button