Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jalou Langeree boeken

Jalou Langeree boeken

Jalou Langeree boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jalou Langeree of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jalou Langeree is drievoudig wereldkampioene kitesurfen. Ze behoort tot de absolute top binnen het kitesurfen. Sinds het behalen van haar schooldiploma is Jalou Langeree niet meer gescheiden geweest van haar surfboard. Ze reist sindsdien de hele wereld over voor kitesurfwedstrijden-, trainingen en toernooien. Haar drang en discipline om de allerbeste te worden heeft vele prijzen en titels opgeleverd.

Jalou was veertien jaar oud toen ze haar eerste nationale titel won, daarna ging het hard. Zo werd Jalou Langeree drie keer wereldkampioen, won meerdere wereldbeker wedstrijden en werd acht keer Nederlands kampioen. Maar al deze internationale titels zijn voor Jalou niet genoeg, Jalou wilt met haar passie ook andere inspireren om je eigen limiet op te zoeken. Ze wilt een voorbeeld zijn voor andere vrouwen in de wereld. Kitesurfen is een mannenwereld, Jalou’s doel is om vrouwen te inspireren om te integreren in deze mannenwereld om volledige gelijkheid te bereiken. Het maakt niet uit of dit nu binnen de sport, of het bedrijfsleven is.

In 2016 kwam een andere droom van Jalou uit: ze nam deel aan Expeditie Robinson. Drie weken lang heeft ze de uitdaging aan mogen gaan totdat ze werd weggestemd en het eiland moest verlaten. Na Expeditie Robinson is Jalou ook verschenen in andere TV- en onlineprogramma’s.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button