Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jaike Belfor boeken

Jaike Belfor boeken

Jaike Belfor boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jaike Belfor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jaike Belfor studeerde in 2002 af aan de acteursopleiding in Utrecht (HKU). Ze speelde in diverse theatervoorstellingen, waaronder Toen wij van Rotterdam vertrokken (Zilveren Krekel voor de meest indrukwekkende productie), Aan niets overleden, STUK en HUID.

Naast spelen ontwikkelde Jaike zich ook als theatermaker. In 2009 deed ze mee aan het Leids Cabaret Festival, waar ze de finale haalde.

Sinds 2012 is Jaike Belfor ook regelmatig te zien in film- en televisieproducties, waaronder Bro’s before Ho’s, Dummie de Mummie 2 en Bella Donna’s. Jaike verwierf landelijke bekendheid met haar rol als Boomer in de televisieserie Celblok H. Ook speelde ze in de film Aan niets overleden en in de voorstelling Eigen Schuld van Studio 52nd.

Naast theater is vechtsport haar grote liefde. Ze geeft karate- en zelfverdedigingslessen en workshops in stagefight. Ook is ze zelf actief als MMA-vechter.

Jaike Belfor viel op als deelnemer aan De Slimste Mens, waar zij de finaleweek haalde.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button