Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jaike Belfor boeken

Jaike Belfor boeken

Jaike Belfor boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jaike Belfor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jaike studeerde in 2002 af aan de acteursopleiding in Utrecht (HKU).Ze speelde in diverse theatervoorstellingen waaronder Toen wij van Rotterdam vertrokken (Zilveren krekel meest indrukwekkende productie), Aan niets overleden, STUK en HUID.
Naast spelen ontwikkelde zij zich ook als theatermaker. In 2009 deed zij mee aan het Leids Cabaret Festival, waar zij de finale haalde.
Sinds 2012 is zij ook regelmatig te zien in film- en televisieproducties waaronder Bro’s before Ho’s, Dummie de Mummie 2 en Bella Donna’s. Jaike verwierf landelijke bekendheid met haar rol als Boomer in de televisieserie Celblok H.
Naast theater is vechtsport haar grote liefde. Ze geeft karate- en zelfverdedigingslessen en workshops in stagefight. Ook is ze zelf actief als MMA-vechter.
Afgelopen jaar viel Jaike op als deelnemer aan De Slimste Mens, waar zij de finaleweek haalde. De komende periode is zij te zien in de film Aan niets overleden en in de voorstelling Eigen Schuld van Studio 52nd

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button