Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jacqueline Govaert boeken

Jacqueline Govaert boeken

Jacqueline Govaert boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jacqueline Govaert of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bestaat er een leven als solozangeres na Krezip voor Jacqueline Govaert? Dat gaat ze in 2010 proberen te bewijzen als haar eerste solo-album uitkomt.
Jong geleerd, oud gedaan. Dat moet het motto zijn van Jacqueline Govaert. Nadat ze vanaf 1997 deel uitmaakte van de band Krezip ging het hard met haar muzikale carrière. Ze stond meerdere keren op Pinkpop, trad op voor volle concertzalen en won meerdere Awards met haar vrienden en jongere zusje Anne.

Jacqueline goes solo

De band houdt ermee op in 2009 en daarna kiest Jacqueline voor een solocarrière. Haar eerste stappen zonder haar vaste band achter zich zet ze al snel, want producers en DJ’s staan in de rij om een samenwerking met haar aan te gaan. Ze neemt met Armin van Buuren het nummer ‘Never Say Never’ op en treedt in april van 2010 op met het Metropole Orkest en Moke tijdens de 3FM Awards.

Good Life van Jacqueline Govaert

Het is een kwestie van tijd voor ze met haar debuutplaat Good Life op de proppen komt, maar dat deze in 2010 gaat verschijnen, staat al vast. De pijlen zijn gericht op augustus van dat jaar en met de hulp van onder meer Alex Callier van Hooverphonic, Joost Zweegers (Novastar) en Tjeerd Bomhof van Voicst, moet dat zeker te doen zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button