Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jack van Gelder boeken

Jack van Gelder boeken

Jack van Gelder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jack van Gelder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jack van Gelder is een gewaardeerd televisiepresentator en geniet tevens bekendheid als radioverslaggever van topvoetbalwedstrijden. Op zondagavond is Jack van Gelder te zien in ‘Studio Voetbal’, waar hij met meerdere voetbalanalytici het voetbalnieuws van commentaar voorziet. Ook presenteert hij voor NOS Studio Sport de studio-uitzendingen rond de Champions League wedstrijden. Voor NOS ‘Langs de Lijn’ verzorgt hij het radiocommentaar bij Europese wedstrijden van Nederlandse clubs, wedstrijden in de Eredivisie en de duels van het Nederlands Elftal.

Jack van Gelder boeken voor een evenement

Jack van Gelder is onder andere te boeken als dagvoorzitter, gastspreker of discussieleider. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Jack van Gelder

Na de opleiding HBS-A te hebben voltooid, werd zijn leven vanaf dat moment bepaald door mode en sport. Vanaf 1971 was hij mode-agent voor diverse buitenlandse fabrikanten. In 1993 begon hij met een paar vrienden aan het opzetten van een eigen casual-kledingmerk ‘For Fellows’, waarvan hij meer dan tien jaar algemeen directeur en aandeelhouder was. In een paar jaar tijd is ‘For Fellows’ uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd herenmodemerk dat in Nederland en diverse andere landen verkocht wordt.

Sport als passie

Sport is naast mode de tweede passie van Jack. Hij werkte van 1972 tot 2003 voor de TROS, sinds 1976 voor de NOS Radio (Langs de Lijn) en sinds 1995 bij NOS Studio Sport. Jack van Gelder was voor de NOS verslaggever gedurende zeven Olympische Zomerspelen. Op de radio is hij de vaste voetbalverslaggever bij de wedstrijden van het Nederlands elftal en bij internationale topwedstrijden, zoals tijdens diverse EK’s en WK’s. Tijdens die grote internationale titeltoernooien verzorgt Jack de presentatie van een dagelijkse avondprogramma en is hij op wedstrijddagen van Oranje de presentator die voor en na de wedstrijd de coach en de spelers interviewt.

Voor de TROS presenteerde hij vele programma’s waaronder dertien jaar lang ‘Te Land, ter Zee & in de Lucht’. Ook de presentatie van ‘Spel Zonder Grenzen’, ‘Sweethearts’, ‘Dat Zeg Ik Niet’, ‘Voor De Verandering’, ‘Wanted’, ‘Sports On Top’ en de TROS Sport Quiz ‘Play Like a Champion’ was in zijn handen. Ook was hij met Roderick Veelo presentator van ‘Studio 2 Nieuws & Voetbal’ en presenteerde hij eenmalige uitzendingen als de Voetballer van het Jaar, het Unicef Gala ‘Kans voor een Kind’, de Grote Club Show en de finale van Nationale Songfestival in 2009.

Dagvoorzitter, gastspreker of discussieleider

Voor zakelijke bijeenkomsten is de altijd enthousiaste Jack van Gelder zeer geschikt als motiverende gastspreker of dagvoorzitter. Hij weet de juiste sfeer neer te zetten en het publiek erbij te betrekken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button