Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jack Spijkerman boeken

Jack Spijkerman boeken

Jack Spijkerman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jack Spijkerman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jack Spijkerman was jarenlang het gezicht van ‘Kopspijkers’, het zeer succesvolle zaterdagavond prime-time programma bij de VARA, dat seizoen na seizoen prachtige kijkcijfers scoorde.

In 2005 stapte Jack Spijkerman over naar TIEN, waar hij samen met Humberto Tan enige tijd het voetbalprogramma ‘Café de Sport’ presenteerde. Daarna was hij bij deze zender te zien met zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Koppensnellers’. In 2009 begon hij bij RTL4 met zijn nieuwe zaterdagavondprogramma ‘Wat vindt Nederland’, waarin hij de meningen test van bekend en onbekend Nederland.

Jack Spijkerman werd bekend met het radioprogramma ‘De Steen en Beenshow’, dat met een Broadcast Award werd onderscheiden. In het programma werd heel Nederland telefonisch in de maling werd genomen en werden wensen vervuld. Tevens presenteerde hij ‘Spijkers met Koppen’ op de radio, een programma waarin serieuze interviews werden afgewisseld met cabareteske onderwerpen.

Nadat hij in 1982 het Leids Cabaretfestival won, stond Jack Spijkerman met de groep ‘Dubbel en Dwars’ 12,5 jaar op het toneel. Zijn definitieve overstap naar radio en TV leverde een indrukwekkende reeks titels op, waarvan voor de kijker ‘Cabaretestafette’, ‘Ravotta Bizarra’ en het controversiële programma ‘VARA’s Nachtshow’ de meest aansprekende zijn.

Dat Spijkerman regelmatig wordt onderscheiden met prijzen zal niemand verbazen. Zo werd hij in 2001 en 2002 verkozen tot TV-persoonlijkheid van het Jaar. Tevens heeft hij in 2002 de prijs gewonnen voor Beste TV-programma en de Gouden Televizierring. In 2003 viel zijn programma ‘Kopspijkers’ wederom in de prijzen en ontving het de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf. Ook Jack persoonlijk werd wederom onderscheiden met de Zilveren TeleVizier-Ster voor Televisieman van het jaar.

In de schaarse vrije tijd die overblijft, houdt Jack zich bezig met het maken van CD’s en humoristische boeken.

Ook tijdens een congres maakt Jack Spijkerman indruk met zijn specifieke manier van aanpak. Een discussie door Jack geleid, of een interview door hem afgenomen, gebeurt altijd vanuit een eigenzinnige invalshoek die zo typerend voor hem is.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button