Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jack Spijkerman boeken

Jack Spijkerman boeken

Jack Spijkerman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jack Spijkerman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jack Spijkerman boeken voor een evenement

Jack Spijkerman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jack Spijkerman

Jack Spijkerman was jarenlang het gezicht van ‘Kopspijkers’, het succesvolle zaterdagavond primetime programma bij de VARA, dat seizoen na seizoen hoge kijkcijfers scoorde. Hij werd bekend met het radioprogramma ‘De Steen en Beenshow’, dat met een Broadcast Award werd onderscheiden. In het programma werd heel Nederland telefonisch in de maling werd genomen en werden wensen vervuld. Ook presenteerde hij ‘Spijkers met Koppen’ op de radio, een programma waarin serieuze interviews werden afgewisseld met cabareteske onderwerpen.

Nadat hij in 1982 het Leids Cabaretfestival won, stond Jack Spijkerman met de groep ‘Dubbel en Dwars’ 12,5 jaar op het toneel. Zijn definitieve overstap naar radio en TV leverde een indrukwekkende reeks titels op, waarvan voor de kijker ‘Cabaretestafette’, ‘Ravotta Bizarra’ en het controversiële programma ‘VARA’s Nachtshow’ de meest aansprekende zijn.

In 2005 stapte Jack Spijkerman over naar TIEN, waar hij samen met Humberto Tan enige tijd het voetbalprogramma ‘Café de Sport’ presenteerde. Daarna was hij bij deze zender te zien met zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Koppensnellers’. In 2009 begon hij bij RTL4 met zijn nieuwe zaterdagavondprogramma ‘Wat vindt Nederland’, waarin hij de meningen test van bekend en onbekend Nederland.

Dat Jack Spijkerman regelmatig wordt onderscheiden met prijzen zal niemand verbazen. Zo werd hij in 2001 en 2002 verkozen tot TV-persoonlijkheid van het Jaar. Ook won hij in 2002 de Gouden Televizier Ring en de prijs voor Beste TV-programma. In 2003 viel zijn programma ‘Kopspijkers’ opnieuw in de prijzen met de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf. Jack Spijkerman werd persoonlijk onderscheiden met de Zilveren Televizier Ster voor Televisieman van het jaar.

In de schaarse vrije tijd die overblijft, houdt Jack zich bezig met het maken van CD’s en humoristische boeken.

Jack Spijkerman als spreker of discussieleider

Ook tijdens een congres maakt Jack Spijkerman indruk met zijn specifieke manier van aanpak. Een discussie door Jack geleid, of een interview door hem afgenomen, gebeurt altijd vanuit een eigenzinnige invalshoek die zo typerend voor hem is.

Jack Spijkerman boeken
Jack Spijkerman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button