Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jack Dansons as Rod Stewart boeken

Jack Dansons as Rod Stewart boeken

Jack Dansons as Rod Stewart boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jack Dansons as Rod Stewart of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jack Dansons avontuur in de ‘showbizz wereld” begon op de tedere leeftijd van 15 reizend rond Europa, zingend in bands en vast besloten om de beste op zijn vakgebied te worden. Zijn doorbraak als DE ROD STEWART was voor niemand een verrassing, tenslotte was hij al de meest besprokene en populairste Rod Stewart tribute in het circuit geworden. Na zijn succesvolle verschijning op Granada Television’ s ‘ Stars in their Eyes’ is hij de onbetwiste no 1 tribute geworden.
Zijn optredens vinden over de hele wereld plaats . Voor het 10e jaar is hij de ongekroonde koning in het legendarische “Legends in concert”. In de afgelopen jaren was hij te zien/horen in diverse TV ’s shows o.a. Granada TV “Stars in their eyes” BBC “Children in need” ITV’s “This morning” etc. etc.

Hij trad op in menig theater en concerthal wereldwijd en regelmatig gebeurde dat ook voor verschillende bekende personen.

Bekend is dat Rod Stewart een groot voetbalfan is, deze passie wordt gedeeld door Jack. Het was dan ook een enorme kick om op te treden voor Sir Alex Ferguson en zijn team, Manchester United bij hun thuiskomst toen ze de Europacup hadden gewonnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button