Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jaap Jongbloed boeken

Jaap Jongbloed boeken

Jaap Jongbloed boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jaap Jongbloed of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jaap Jongbloed is al jaren één van de gezichtsbepalende presentatoren van de TROS. Hij is de maker en presentator van het succesprogramma ‘Vermist’. Daarnaast presenteert hij de kijkcijferhit ‘Het Mooiste Meisje van de klas’. ‘Vermist’ is zijn missie. En zoals Jaap zelf zegt: ‘Als je een programma maakt, moet je dat met totale betrokkenheid doen. Zo ga ik ook om met opdrachten in het land’. ‘Het Mooiste Meisje van de klas’ is daarmee een prachtige aanvulling op ‘Vermist’. Jaap geniet van de lange, diepgravende interviews die hij daarin kan doen. Deze recente programma’s volgen op een lange reeks, van het immens populaire ‘Jongbloed & Joosten’ via misdaadprogramma’s als ‘Crime Time’ en ‘Deadline’ tot aan het actualiteitenprogramma ‘Twee Vandaag’.

Veelzijdig journalist

De veelzijdige journalist kan in het land ingezet worden als interviewer of gespreksleider. Ook als gastspreker staat hij zijn mannetje. Zo kan hij in een boeiende en entertainende voordracht verteller over misdaad en vermissing. In woord en bewegend beeld trekt hij de levenslessen uit zijn jarenlange ervaring op deze terreinen.

Presentatietraining

Verder heeft Jaap een bijzondere persoonlijke presentatiecursus in zijn pakket. In een intensief dagdeel wordt een kleine groep of individueel persoon een aantal essentiële presentatievaardigheden aangeleerd. De training biedt een bijzondere mix van presentatietechnieken en stemoefeningen. Ademhaling, houding, woordkeus, communicatie, zelfvertrouwen en leiderschap zijn hierbij sleutelwoorden. Jaap Jongbloed geeft deze training samen met zangeres en stem-expert Quirine Melssen.

Presentator, dagvoorzitter en gastspreker

Jaap Jongbloed staat in het land bekend als een betrokken en enthousiaste gespreksleider, motiverend spreker en inhoudelijk en scherpe interviewer.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button