Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ivo Chundro boeken

Ivo Chundro boeken

Ivo Chundro boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ivo Chundro of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ivo Chundro is danser, zanger, musicalacteur en stemacteur. Ivo bracht zijn middelbare schoolperiode door op Curacao. Na het behalen van zijn VWO-diploma verruilt Ivo Chundro Curacao voor Amsterdam. Tegen de wensen van zijn familie in, volgt Ivo Chundro zijn hart en begint hij hier een een vierjarige opleiding aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Zijn specialisatie is showmusical.

Gedurende zijn opleiding is Ivo Chundro in verschillende producties te zien, zoals in het ballet van de opera Aida in de Amsterdam Arena, in de Tijd Affaire onder regie van Eddy Habbema en in Showbizcity.

Ivo werkte mee aan een groot aantal televisieprogramma’s waaronder de Soundmixshow, de Sterrenplaybackshow, Dat staat je goed, De Surprise Show en Monte Carlo. Hij speelt mee in de Telekinds-film Monster van Toth en de film Costa. Daarnaast vervult hij een aantal gastrollen in series als Spangen, Kees & Co, Costa en de Hans Kesting Show.

Als danser ging Ivo Chundro op tour met o.a. Enrique Iglesias en Kylie Minoque. Ook danst hij bij Rene Froger en Linda Wagenmakers.

In 2000 word Ivo Chundro bij een groter publiek bekend door de musical Boyband. In deze musical speelt hij de roll van Matt, een jongen die zijn homoseksualiteit verborgen probeert te houden voor de buitenwereld. De jongensgroep die centraal staat in de musical blijft ook na de musical bestaan. Ze scoren een hit met het nummer Driving me Crazy.

In 2001 maakt Ivo Chundro deel uit van het ensemble van de musical Aida en is hij de understudy van Mereb en van de mannelijke hoofdrol Radames. Het jaar daarop is hij te zien als Alladin in de gelijkmatige familiemusical.

In het buitenland vertolkte hij in 2003 de rol van Tyrone in de musical Fame in St. Gallen (Zwitserland). Daarna werkt hij mee aan diverse producties in Duitsland en Oostenrijk, waaronder: Footloose, Gaudi en Jesus Christ Superstar. Zijn laatste buitenlandse productie was de wereldpremière van Carmen Cubana in Amstetten (Oostenrijk).

In 2007 was Ivo Chundro te zien in Honk! de musical. Daarna kroop hij in weer in de huid van Tyrone, in de Engelse versie van de musical Fame.

In 2002 en 2007 werd Ivo genomineerd voor de John Kraaykamp Musical Award voor respectievelijk beste mannelijke hoofdrol in Alladin en beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical voor zijn rol in Honk!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button