Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ivan Paulovic boeken

Ivan Paulovic boeken

Ivan Paulovic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ivan Paulovic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ivan is geboren in Wit-Rusland op 3 oktober 1989. Toen hij 7 jaar was, is hij begonnen met latin/ballroom dansen.

2 jaar heeft hij in Rusland gedanst en op 9 jarige leeftijd is hij verhuisd naar het Franse gedeelte van België. Hij behaalde al voor zijn tiende verjaardag een Belgische titel. Ook in 2000 en 2006 werd Ivan Belgisch kampioen, terwijl hij in Nederland succesvol was met titels in 2004 en 2005. In 2006 eindigde hij op de 96e plaats in een veld van 2000 deelnemende paren, bij een wereldwedstrijd in Blackpool (Engeland). In 2007 won hij een wedstrijd in Duitsland. Toen hij 11 jaar was is hij naar Antwerpen verhuisd en hij woont daar nog steeds.

Bij het RTL5 programma So you think you can dance 2008 won Ivan, waardoor hij een rol kreeg in de musical Footloose. Bij “Let’s Dance” het programma van Carlo en Irene vertolkte Ivan de rol Jim Carrey als The Mask uit de gelijknamige film. Tevens is Ivan de vaste dansleraar van de kinderpop-act Doenja & Kids.

Ivans grootste hobby is dansen. Naast dansen houd hij ook van skaten, uitgaan en beatboxen. Hij luistert naar verschillende soorten muziek zoals: Klassiek, hip-hop, latin, R&B, rock,…(eigenlijk luistert hij naar alles). Naast zijn eigen stijl (latin) danst hij nog andere stijlen zoals: Hip-hop, contemperary, locking. Inmiddels heeft Ivan ook een eerste single gemaakt. Hij rapt in het engels en russisch in het nummer getiteld “Girl Why”.

Ivan is te boeken voor diverse spectaculaire optredens eventueel te combineren met een meet en greet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button