Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Irma van Pamelen boeken

Irma van Pamelen boeken

Irma van Pamelen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Irma van Pamelen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Irma van Pamelen boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Irma van Pamelen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Irma van Pamelen

Irma van Pamelen kreeg muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Ze zong al eerder dan ze praatte, en danste voordat ze kon lopen. Vanaf haar 12e werd het serieuzer. Irma deed mee aan diverse regionale- en landelijke talentenjachten en songfestivals, en vol trots sleepte ze daarmee diverse prijzen in de wacht.

Glass For Gold

Op haar 17e trok Irma van Pamelen de aandacht van de leden van rockband Glass For Gold. Zij waren op zoek naar een nieuwe zangeres en na een paar audities en jamsessies was de keuze snel gemaakt. Irma van Pamelen werd de nieuwe frontvrouw van de band. Ze maakten enkele hitgevoelige nummers en bestormden vele podia in Nederland. Glass For Gold stond onder andere in het voorprogramma van Kirsten, Intwine, Rosemary’s Sons en Thin Lizzy.

Idols

Irma van Pamelen deed in 2004 mee aan het populaire TV-programma ‘Idols’ en eindigde uiteindelijk als vijfde. Na haar optredens bij ‘Idols’ is de carrière van Irma in een stroomversnelling beland. Ze vormde een nieuwe, ambitieuze en talentvolle band, waarmee ze door heel Nederland op tournee ging. Daarna begon Irma vol frisse energie op het schrijven van nieuwe, eigen nummers.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button