Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Iris Hesseling boeken

Iris Hesseling boeken

Iris Hesseling boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Iris Hesseling of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Iris Hesseling heeft als een van de gezichten van Nickelodeon al vele kinderharten gestolen. Op haar achttiende werd ze gecast voor de rol van Amber in ‘Het Huis van Anubis’ en sindsdien is ze niet meer weg te denken bij de kinderzender.

Haar rol als Amber was goed voor 3 films (Anubis en het pad der 7 zonden, Anubis en de wraak van Arghus en in Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna), 3 theatershows (Anubis en de Graal van de Eeuwige Vriendschap, Anubis en de Legende van het Spooktheater en Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel) en 4 TV-seizoenen van Het Huis Anubis.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging; ze ging aan de slag als presentatrice. Haar oprechtheid, interesse en komisch talent maken haar een geliefde presentator voor de kinderen. Zo heeft ze in afzienbare tijd al een hele reeks programma’s op haar naam staan, waaronder Nick Battle, Nick Hits, Supernick, Nick Extra en presenteerde ze in 2010 de Kids Choice Awards L.A. Daarnaast is Iris ambassadrice voor Kids For Animals.

Een fris en jong talent dat nog aan het begin staat van een mooie carrière, maar voor de kinderen al een grote ster is.

Iris Hesseling boeken
Iris Hesseling boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button