Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Irene van de Laar boeken

Irene van de Laar boeken

Irene van de Laar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Irene van de Laar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Irene van de Laar

Irene van de Laar is af en toe te gast als “deskundige” bij RTL Boulevard. In het voorjaar van 2003 speelde Irene van de Laar een gastrol in ONM. Eerder maakte Irene van de Laar een aantal reisfilmpjes voor Staatsloterij Magazine.

Irene van de Laar heeft bij RTL

het lifestlyle programma “Trendies’ gepresenteerd.

Irene van de Laar werd in februari 2001

gebombardeerd tot Ambassadrice van de Zonnebril 2000. Irene van de Laar kreeg deze begerenswaardige titel omdat ze regelmatig opvallende zonnebrillen droeg in “Trendies”.

Irene van de Laar werd geboren

op 4 december 1968 in Valkenswaard en groeide op in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Eigenlijk wilde Irene van de Laar bij de Marechaussee, maar deed toch even mee met de ‘Modellenwedstrijd’ van Linda de Mol. Uit deze wedstrijd rolde een contract bij een modellenbureau in Rotterdam. Meer dan 10 jaar liep Irene van de Laar op de catwalk, en ze heeft 2 jaar in het mekka van de mode Parijs gewerkt.

Toen werd Irene van de Laar

‘Miss Universe Nederland’, ze zat in de finale met Nanda Lofvers, die Veronica omroepster is geweest. Irene van de Laar won, ze mocht meedoen aan de Miss Universe verkiezing in Manilla. Irene van de Laar presenteert in 1994 bij Radio Rijnmond ook eenmalig het programma Vakantiepost en is te gast in een programma van Stads TV. Irene van de Laar werd gevraagd om Derby 8 te presenteren. Voordat dit kansspel op de buis komt, wordt het door de rechter verboden. In 1995 kwam Irene van de Laar bij SBS6 terecht, als presentatrice van “De Nachtrijder”. Irene van de Laar ging met de motor op pad, op zoek naar de stoutste plekjes van Nederland. Ook deed Irene van de Laar ‘De heetste plekjes’ “Irene bij…” op bezoek bij celebrities en het filmprogramma ‘Moviebox’. Daarna ging Irene van de Laar bij RTL5 “Trendies” presenteren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button