Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Irene Moors boeken

Irene Moors boeken

Irene Moors boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Irene Moors of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Irene Moors begon in 1988 als presentatrice van het televisie-programma ‘Dit is Disney’ bij NCRV. Een jaar later maakte ze de overstap naar RTL4, waar ze ruim 26 jaar heeft gewerkt. Bij RTL presenteerde ze meer dan 30 verschillende televisieprogramma’s, zoals Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, de Carlo en Irene Show, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht.

Irene Moors boeken voor een evenement

Irene Moors is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking. Irene Moors is onder andere in te zetten als presentatrice op (bedrijfs-) evenementen, voor reclamecampagnes en voice-over werkzaamheden.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Irene Moors

Bij RTL begon Irene met het kinderprogramma ‘Telekids’. Na vier jaar solo presentatie kreeg ze gezelschap van Carlo Boszhard. Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 You en de TV Kantine de bekendste zijn. Door de komische typetjes in ‘Pittige Tijden’ en ‘De TV Kantine’ werden ze populair bij zowel kinderen als studenten en volwassenen.

Telekids Pittige Popconcerten

In navolging van het succes van Telekids presenteerde Irene met Carlo als eerste in Nederland een popconcert speciaal voor kinderen. Zo was er in 1997 het Pittig Popconcert vanuit de Jaarbeurs in Utrecht en in 1999 en 2000 vanuit Ahoy in Rotterdam. Op locatie was Irene Moors jarenlang actief met onder andere de Telekids Roadshow, de Smurfen House Tour, de Kids Music Party en een theatertour.

Ook maakten Carlo en Irene samen vier films voor Telekids: Het Geheim van de Zonnesteen (1996), De Parel van de Woestijn (1997), De Vloek van Griebelstein (1998) en Het Monster van Toth (1999).

Life & Cooking

Van 2000 tot 2015 presenteerde Irene Moors samen met Carlo Boszhard en meesterkok Rudolph van Veen het succesvolle live-programma Life & Cooking. In 2009 werd de naam veranderd naar Life 4 You, en werden ze op culinair gebied bijgestaan door chefkok Sandra Ysbrandy.

De TV Kantine

In 2009 bedacht Carlo De TV Kantine, een programma waarin bekende Nederlanders door Carlo en Irene worden gepersifleerd. Irene speelt onder andere persiflages van Marijke Helwegen, Clairy Polak, Gerda Smit, Sonja Bakker, Wendy van Dijk, Anky van Grunsven, Patty Brard en Kim Holland. Inmiddels zijn er al 11 seizoenen van het succesvolle programma op TV uitgezonden. Het 12de seizoen van de TV Kantine is vanaf 2021 terug bij RTL4.

Diverse projecten

Van 2016 tot 2019 was Irene Moors te zien bij SBS6. Daar presenteerde ze onder andere De Perfecte Vraag, Topper Gezocht en Naar Bed met Irene. Tegenwoordig zet Irene zich in voor diverse projecten, zoals het online leefstijlplatform FoodFirst Network en De Vriendenloterij. Ook is ze te zien als jurylid van het populaire RTL4 programma Dancing with the Stars en presenteert ze het programma Doorbakken bij Omroep MAX.

Vanaf 2020 is Irene ook online evenementen gaan presenteren voor diverse organisaties die, vanwege de corona maatregelen, andere vormen van communicatie met publiek en/of personeel zochten. Irene is al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button