Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Inge Schrama boeken

Inge Schrama boeken

Inge Schrama boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Inge Schrama of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Inge Schrama werd op 5 december 1985 geboren in Heemstede. Al van jongs af aan heeft Inge een grote interesse in acteren.

Toch is Inge min of meer per toeval het acteervak ingerold; toen haar twee jongere broers zich inschreven voor een casting van de jeugdserie De Daltons, werd Inge gevraagd zich bij het castingbureau in te schrijven. Dat leverde haar bijrollen en figuratierollen op in onder andere Dunya en Desie, de televisieserie Costa! en een korte film van de VPRO. Ook was zij te zien in Beamers, een voorlichtingsfilm voor basisscholen. Daarnaast werd Inge gecast voor de rol van Elin in de Nederlandse remake van Fucking Åmal. Deze film zou echter door financiële redenen geen doorgang vinden.

Enige tijd later, toen Inge midden in haar eindexamen zat, werd ze gecast voor een vaste rol in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf 15 mei 2003 staat ze dan ook dagelijks op de set als Sjors Langeveld en is dit populaire karakter niet meer weg te denken in de best bekeken soapserie van Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button