Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Inge Ipenburg boeken

Inge Ipenburg boeken

Inge Ipenburg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Inge Ipenburg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Inge Ipenburg is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam waarna ze nog diverse acteerworkshops volgde. Ze is in het theater in vele grote en kleine vrije producties te zien geweest en heeft aan een aantal Nederlandse en buitenlandse films meegewerkt.

Inge kreeg haar landelijke bekendheid door haar rol van Martine Hafkamp in GTST. Daarna volgde de rol van Sophie Noordermeer in de dramaserie Westenwind. Inge was ‘de mol’ in de gelijknamige serie in 2007 en heeft meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd waaronder Droomland en Geld ligt op straat, waarbij ze deels ook de redactie deed. In de bioscoop is ze al een aantal jaren te zien als Diana Dakjes in de spannende Sinterklaasfilms.

Naast haar televisiewerkzaamheden is Inge Ipenburg al jaren in het theater te vinden, onder meer bij producties als Tel Uit je Winst, De Jantjes, The Sound of Music, en recentelijk in de musical De Tovenaar van Oz van Hofplein theater. Ook is ze regelmatig coach voor televisiepresentatoren en schrijft presentatieteksten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button