Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Inge Diepman boeken

Inge Diepman boeken

Inge Diepman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Inge Diepman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Inge Diepman (Zutphen, 19 december 1963) is een Nederlandse presentatrice. Na haar HBO-opleiding kwam ze terecht bij Radio Oost. Daar werd ze al snel presentatrice en maker van nieuwsprogramma’s. Tegelijkertijd verrichte ze werkzaamheden voor Omroep Flevoland.

Samen met Ivo de Wijs presenteerde zij het populaire radioprogramma ‘Vroege Vogels’ en ze was als interviewer, verslaggever dan wel presentator te horen in diverse programma’s op de nieuws- en actualiteitenzender Radio l.
In 1991 begint haar televisiecarrière.

Ze presenteerde programma’s als ‘Herexamen’ en ‘Het Zwarte Schaap’ en tot 2005 ‘B&W’ In 2001 kreeg ze een Academy Award voorde aflevering van ‘Het Zwarte Schaap’ over Willem Aantjes. Dit programma eindigde in november 2005. In december 2006 kwam ze terug op het beeld bij ‘Teleac’. Inge Diepman staat voor: professioneel, vakkundig en vanuit haar natuurlijke nieuwsgierigheid staat ze garant voor een ongekende amusementswaarde.

U kunt Inge Diepman boeken als: dagvoorzitter, presentator, discussieleider, interviewer.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button