Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Inge de Bruijn boeken

Inge de Bruijn boeken

Inge de Bruijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Inge de Bruijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Inge de Bruijn staat bekend om haar enthousiasme en spontaniteit. De spontane oud-zwemster is een uitstekende gastvrouw en bijzonder breed inzetbaar.

Inge de Bruijn boeken voor een evenement

Inge de Bruijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Inge de Bruijn

Olympisch kampioen

Inge heeft in haar carrière unieke prestaties neergezet. Hoogtepunten beleefde ze tijdens de Olympische Spelen van Sydney (2000) en Athene (2004). Ze maakte zichzelf onsterfelijk door in totaal vier gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles te behalen. Een resultaat van haar inzet, doorzettingsvermogen en toewijding, waarmee ze een van de meest succesvolle sportvrouwen van de Nederlandse geschiedenis is.

Na de succesvol verlopen Olympische Spelen van Athene in 2004 stopte Inge de Bruijn op haar hoogtepunt met wedstrijdzwemmen.

Presentatrice

Ze presenteerde op televisie onder andere het programma ’In het spoor van Peking Express’. Ook nam ze deel aan ’Dancing With The Stars’ (2005).

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button