Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Immorales boeken

Immorales boeken

Immorales boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Immorales of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het begon allemaal in 1999 toen 2 gekke deejays (I$ki en Mena$a) een track besloten op te nemen. Deze track, “Lancer” een underground bubbeling track, kreeg veel aandacht. Geïnspireerd door dit liedje kwamen er twee rappers bij (Golsa en NokBlok) om zo de groep Immorales te vormen. Later dat jaar kwam hun eerste underground album uit. Op dat album stonden er tracks zoals “Teledegatubbies”, “Lancer” en nog een aantal toptracks. De tracks werden als mp3’s op het Internet verspreidt. Na een tijdje groeide de vraag naar meer underground tracks en in januari 2000 werd hun tweede underground album uitgebracht. In augustus 2000 ging de groep uit elkaar, en de meerderheid van de groep ging in verband met hun studie naar Nederland. In Nederland gingen de opnames wat langzamer maar ze bleven hun muziek perfectioneren en brachten in 2003 nog een underground album uit genaamd “Immorales vol. 3 “, waarin nieuwkomers zoals Pimpilinchi Stinki en Lindoras ook te horen waren. Deze album was het begin van de “IMMO-Family” Imperium. Met de underground albums Immorales vol 4, Immolandia en de single Billen Trillen werd de groep “Immorales” een begrip in de (underground) Urban Scène.. Deze opnames zijn inmiddels historisch en baanbrekend te noemen .Deze doorbraak trok de aandacht van rapper Yazzer G die de benodigde rapskills had om de groep “IMMO”compleet te maken.
Om een zo goed mogelijk publiek te bereiken bedacht GangBang Records (hun eigen label) het concept om de groep Immorales in drieën te verdelen: Los Immorales, Immo-Curacao en IMMO (Immo-Holland).

In 2004

begon de groep met een reeks aan optredens en tournees. Zowel binnen als buiten Nederland en Curacao. Zo werden optredens in Amerika en op sommige Caribische eilanden georganiseerd met als klappers hun voorprogramma bij optredens van de reggaeton gigant Tego Calderon, de 2/7 Splash in de Heineken Music Hall, de Vierdaagse in Nijmegen, de Sail Festival in Amsterdam en de Noorderslag Festival in Groningen. Tegenwoordig is IMMO overal in Nederland actief bezig met optredens voor het grote publiek. En druk in de studio met de afronding van de eerste officiele IMMO (holland) album: “Lesuren”, geheel in het Nederlands.

IMMO (Immo-Holland):

Pimpilinchi Stinki, Lindoras, Nok Blok, Yazzer G, 37.

IMMO-Family:

I$ki, Mena$a, Golsaco, NokBlok, MC Oye, Jay P, Germs, Junny M.P., 37, Lindoras, Pimpilinchi Stinki, Silver, Don Plomaso, Yazzer G en Oz.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button