Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Imke van der Aar boeken

Imke van der Aar boeken

Imke van der Aar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Imke van der Aar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Imke van der Aar is een talentvolle TeamNL badmintonster. Ze komt uit een echte ondernemersfamilie en kent daardoor alle raakvlakken tussen topsport en ondernemen. Imke is zeer commercieel ingesteld, waardoor zij in haar jeugdige topsportcarrière al veel sponsoren wist te werven.

Imke van der Aar boeken voor een evenement

Imke van der Aar is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Imke van der Aar inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Imke van der Aar

Nederlands kampioen badminton

Imke komt oorspronkelijk uit Zandvoort, maar leeft en traint sinds 2014 fulltime op Sportcentrum Papendal. Ze heeft gemiddeld 15 toernooien per jaar, om zo hoog mogelijk op de wereldranglijst te kunnen komen. Hierdoor reist ze de hele wereld over en is ze weinig thuis. Als geen ander kan Imke vertellen hoe het is om te moeten presteren onder druk en op het juiste moment. Ze traint twee keer per dag om topfit te zijn voor ieder toernooi en iedere wedstrijd.

In 2019 werd Imke van der Aar voor het eerst Nederlands kampioen, en dat smaakt naar meer. Imke heeft laten zien dat je door heel hard werken en trainen je doelen kan bereiken!

Inspirerende keynotes

Imke inspireert als sportspreker en bouwt de brug tussen topsport en ondernemen. Ze legt uit hoe belangrijk de discipline, de wilskracht en het werken naar een doel is om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zelfontwikkeling, inspiratie, ondernemen en passie zijn de vier onderwerpen die Imke aankaart als sportspreker.

Imke van der Aar – Stronger.

Imke van der Aar boeken
Imke van der Aar boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button