Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ilse Warringa boeken

Ilse Warringa boeken

Ilse Warringa boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ilse Warringa of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ilse Warringa volgde een zang- en kunstenaarsopleiding aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle, waar ze in 1998 is afgestudeerd als docent drama. Het toneelgezelschap Stella Den Haag was een van de eerste toneelgezelschappen waarin Ilse speelde.

Ilse Warringa boeken voor een evenement

Ilse Warringa is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Ilse Warringa

In 2004 richtte Ilse met Lies Visschedijk en Marije Gubbels de eigen toneelgroep Bloody Mary op. Daarmee maakte ze diverse voorstellingen zoals Visnijd (2006), Hol (2008), Fok (2009), Broeders en zusters (2011), Schraap (2012), Paren (2014) en Selma & Louise (2015) gebaseerd op Thelma & Louise.

Voor de NTR deed ze vanaf 2005 mee aan Het Klokhuis en de reeks komische educatieve televisieseries Welkom in de Gouden Eeuw, Welkom in de IJzeren Eeuw, Welkom bij de Romeinen en Welkom in de jaren 60.

In 2006 begon Ilse Warringa haar stemactrice-carrière met de animatieserie Winx Club van Nickelodeon. Ook speelde ze in diverse televisieprogramma’s, waaronder Budget TV, Mag ik u kussen? en De Grote Improvisatieshow.

In 2018 speelde Ilse Warringa een van de hoofdrollen (Juffrouw Ank) in de succesvolle NPO 3-comedyserie De Luizenmoeder, die ze samen met Diederik Ebbinge schreef. Tevens was ze te zien in een gastrol in de film van YouTuber Dylan Haegens, genaamd ‘De Film van Dylan Haegens’.

Reclamecampagnes met een bekende actrice

Ilse Warringa inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Ilse Warringa boeken
Ilse Warringa boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button