Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ilse Heus boeken

Ilse Heus boeken

Ilse Heus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ilse Heus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ilse Heus volgde een jaar de vooropleiding acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en deed daar aansluitend de volledige acteursopleiding. Haar eerste rol had ze in 2002, bij het theatergezelschap Het Laagland (in samenwerking met de HKU), in het stuk Ifigeneia koningskind, als Klutemnestra.

Hierna volgden nog meer theatervoorstellingen, waaronder Lola Lola met Theatergroep Het Vervolg (2002-2003) en Midsummernightsdream met de Paardenkathedraal (2007-2008).

Begin 2004 had Ilse een rol in Onderweg naar morgen. Ze speelde Nico Swaab, een eigenwijze, roekeloze, doortastende toneelschoolstudente. Later dat jaar speelde ze in de korte film Lotus, in het kader van het Peer Wittenbolsfestival. In 2006 en 2007 had Ilse Heus een grote bijrol in de televisieserie Lotte op Talpa. Hierna volgden gastrollen in onder andere De Co-assistent, Dokter Tinus, Familie Kruijs, Divorce, Penoza, Heer en Meester, Moordvrouw en Dokter Deen. Ook speelde Ilse de vrouw van een voetbalhooligan in de film Roffa. Daarna had ze een vaste bijrol in de jeugdserie Spangas.

Ilse Heus was in meerdere commercials te zien van onder andere Calvé, Celavita en Optimel. Ook spreekt ze regelmatig commercials in.

Samen met twee vriendinnen vormt Ilse de close harmony groep Woman in White, waarmee ze geregeld optreedt in het land.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button