Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » IJsman boeken

IJsman boeken

IJsman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor IJsman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De muzikale loopbaan van Utrechtse rapper IJsman is op zijn zachtst gezegd turbulent. Hij begint in 2001 in een scene waar de houterige Nederhop van Osdorp Posse nog maar net uit de kijker is verdwenen. Weinig artiesten hebben succes met Nederlandstalige rap.

De stijl van IJsman

laat zich omschrijven als Nuchter, Helder, Hard en Recht-voor-z’n-Raap, en het duurt dan ook niet lang voordat ’s Neerlans HipHop artiesten en producers hem opmerken. Naast samenwerking met Ground Zero, de crew waar IJs deel van uitmaakt, werd hij gevraagd voor het ADHD album.

Ground Zero timmert allround

aan de weg: verschillende clips, features en optredens staan op stapel en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Ze hebben een zware lading aanhang achter zich: drie promotracks op het wereldwijde web werden bij elkaar meer dan 7.000 keer gedownload, met een dikke plek in de underground orde tot gevolg.

Hij werd al snel door vele rappers gevraagd

een beat voor ze neer te leggen, en al snel lag er een flinke stapel underground bangers, clubtracks en pure HipHop. DJ’s in de Nederlandse scene zijn klaarwakker: zelfs voordat er ook maar iets van IJsman uitgebracht was, draaiden vooraanstaande namen zijn muziek al in Paradiso, 013 Tilburg, Melkweg en vele andere grote poppodia. Het publiek was zonder uitzondering zeer te porren voor het spiksplinternieuwe materiaal.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button