Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » IJshockeyclinic boeken

IJshockeyclinic boeken

IJshockeyclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor IJshockeyclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

IJshockey is niet de eerste sport waar mensen aan denken bij een relatiedag, bedrijfsuitje of clinic. Een van de redenen kan zijn dat het erg specialistisch en daardoor moeilijk lijkt. Eigenlijk moet u het gewoon eens zelf proberen, want over een ding kunnen we duidelijk zijn, ijshockey is een fantastische sport om te zien, maar nog veel leuker om zelf te doen. Wij bieden u de mogelijkheid deze clinic te beleven onder leiding van de bondscoach van het Nederlands team Tommie Hartogs. Tommie was jarenlang prof en hij heeft in vele buitenlandse competities gespeeld. Op dit moment is Tommie betrokken bij de Amstel Tijgers Pro.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk die we u kunnen aanbieden. Zo kunnen we de clinic uitbreiden met een hapje en een drankje of een demo van Tommie. Wilt u liever een wedstrijd van de Amstel Tijgers bezoeken en deze combineren met een zakelijke bespreking of vergadering? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button