Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » IJsbrand van Belleghem boeken

IJsbrand van Belleghem boeken

IJsbrand van Belleghem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor IJsbrand van Belleghem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

IJsbrand van Belleghem stond in de finale van The Voice Senior in 2019. Door het daverende succes van deze populaire TV-show is IJsbrand landelijk bekend geworden. Een ervaring waar hij als professioneel zanger met veel plezier op terug kijkt, ”Dit had ik nooit willen missen, het is een ervaring om nooit te vergeten.”

IJsbrand startte al op jonge leeftijd zijn carriére als lid van de plaatselijke drumband in zijn geboortestad Medemblik. Als tamboer en later als slagwerker ontwikkelde hij zijn liefde voor muziek en met beperkte mogelijkheden formeerde hij een duo. In die tijd speelde IJsbrand samen met een vriend akoestisch met alleen een slagwerk en accordeon. Het vocale gedeelte was nog niet in beeld, pas jaren later werd er een zanginstallatie aangeschaft.

IJsbrand ontwikkelde zijn stem en ontdekte dat hij artiesten die in de jaren ’60 en ’70 populair werden goed kon imiteren. Hij paste dat veelvuldig toe bij zijn optredens, met nummers van Elvis, the Beatles, Everly Brothers, The BeeGees, The Cats, Roy Orbison, Frank Sinatra, Tom Jones, Engelbert Humperdinck en later ook Michael Bubblé.

Het verschil tussen de originele sound van de artiest en de warme stem van IJsbrand is minimaal en vaak niet te onderscheiden. Mede daardoor is hij een veelgevraagd artiest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button