Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » IJsbrand van Belleghem boeken

IJsbrand van Belleghem boeken

IJsbrand van Belleghem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor IJsbrand van Belleghem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

THE VOICE SENIOR
Dat dromen geen bedrog zijn is nu in vele opzichten bewaarheid geworden, dat heeft hij gemerkt door het avontuur genaamd ”The Voice Senior” waarin Ijsbrand in september 2019 belandde, Ijsbrand haalde na de BLIND AUDITIONS ook de KNOCK OUTS en kwam zelfs terecht in de finale!
Door het daverende succes van deze ongelooflijk populaire TV-SHOW krijgt Ijsbrand nu landelijke bekendheid ”en dat merk ik zeer zeker”, zegt de joviale medemblikker.
Een ervaring waar hij als professioneel zanger met heel veel plezier op terug kijkt, ”Dit had ik nooit willen missen, het is een ervaring om nooit te vergeten.”

Hoe het begon

Ijsbrand startte al op jonge leeftijd zijn carriére als lid van de plaatselijke drumband in zijn geboortestad Medemblik. Als tamboer en later als slagwerker ontwikkelde hij zijn liefde voor muziek en met beperkte mogelijkheden werd er zo goed en zo kwaad als het ging, een duo geformeerd. In die tijd speelde hij met een vriend die onversterkt met alleen een slagwerk en accordeon, het vocale gedeelte was nog niet in beeld, pas jaren later werd er een zanginstallatie aangeschaft.

Ijsbrand ontwikkelde zijn stem en ontdekte dat hij artiesten die in de jaren 60 en 70 populair werden, ongelooflijk goed kon imiteren en paste dat veelvuldig toe bij zijn optredens zoals Elvis, the Beatles, Everly Brothers, The BeeGees, The Cats, Roy Orbison en vele anderen maar ook artiesten zoals Frank Sinatra, Tom Jones, Engelbert Humperdinck en later Michael Bubble. Het verschil tussen de originele sound van de artiest en de warme stem van Ijsbrand is minimaal en vaak niet te onderscheiden, mede daardoor is hij een veelgrevraagd artiest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button